# Christian Luyindama

Nasıl kulanacaksın ki istinasız her duran topu ön direğe kullanıyor bizimkiler. Hoca bu konuda çok kötü, duran topların yıllardır hiç çalışılmadığı o kadar belli ki.

Korner falan oldu mu sıfır heyecan oluyor ben de, hatta genelde mutfağa içecek yiyecek falan almaya veya ihtiyaç molası için lavaboya gidiyorum direk.

sent via GSC
ya filozof şenolun bile gökhan gönül ile başlattığı duran top ve korner taktiği var bizim yok yaw. o taktiği şimdi erol fbye uyguluyor. yada milli takımda hava topu en güçlü olan merihin indirdiği top ile attığımız 2 gol. çok zor değil abi bu işler

luyindamaya özel çalışma yap yeterli. ne bileyim gol atmasına gerek yok arka direğe orta aç indirsin ceza sahasına veya yay tarafına boşta kim varsa şut atsın vs. adam bizle kaç maça çıktı hücum kornerlerinde kafa vurduğu top bir elin parmaklarını geçmez belkide.

Mesela rakip duran top kullanırken savunmanın merkezine Luyindama'yı koyuyoruz o karşılasın gelen topu diye diğer oyuncular da onun etrafında pozisyon alıyor ki Luyindama'nın yakınından bucağından geçen bir hava topuna rakibin vurması kolay değil

İşin hücum kısmında da şunu başarabilsek keşke, Luyindama'nın kafayı vurabileceği bir yere gönder topu 10 duran topun 9 tanesine vurur kafayı bu kadar eminim rakibin kim olduğu onu kimin savunduğu filan önemli değil
Caner bizde olsa ve sadece duran toplarda topa dokunsa rahat 7-8 asist yapar Luyindama'ya. Bu adam rahat %80ine cikar vurur

Şu herifin üzerine duran top organizasyonu neden yapılmaz anlamış değilim.
Her maç bunla marcao boş boş kornerleri gidiyor.
Kullandığımız her korner bizden çok rakip takıma yarıyor.
Kornerlerden sürekli kontra yiyoruz ve bizim için çok büyük zaman kaybı oluyor.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Bence sorun biraz da Luyindama'da. Donk gecen sezon kac tane gol atti?

bu adam fbde olsa rahat 10 gol atar her sezon

Bence sorun biraz da Luyindama'da. Donk gecen sezon kac tane gol atti?
Sozumu geri aliyorum. Belcika liginde yaklasik 60 macta 8 gol 2 asist mi ne yapmis, AL'de ise 6 macta 1 gol, 1 asist.
Zaten takimda orta yapan yok ve bence Luyindama en azindan kalecinin onunde durup onun gorus acisini kapatmali

Luyindama ve Marcao bazen çok basit hatalar yapsalar da bu takım için çok kıymetliler, Bu iki oyuncu yokken geçen sene son 8 hafta elek olmuştuk ama bu sene 6 maçta sadece 5 gol yedik. O gollerin çoğuda kaleci hatasıyla geldi.

Luyindama ve Marcao bazen çok basit hatalar yapsalar da bu takım için çok kıymetliler, Bu iki oyuncu yokken geçen sene son 8 hafta elek olmuştuk ama bu sene 6 maçta sadece 5 gol yedik. O gollerin çoğuda kaleci hatasıyla geldi.
India ediyorum, adam akilli orta saha, kanatlar, forvet olsa en fazla 15 gol yeriz. Luyindama'nin oldugu takimin gol yemesi ayıp gibi birsey.

Bu arada, haftaya kesinlikle yedek baslamali. %100 eminim sari kart verecekler. Sivas'in hucumcularina Luyindamasiz zorlaniriz

Luyindamanın marcaodan daha iyi bir savunmacı olduğunu hep söyledim dün marcao ekstra kötü oynadı o ayrı ama genelde de böyle bir fizik inanılmaz bir şey

Toparlamaya başladı gibi daha da iyi olacaktır

Son dakika : Beşiktaşlı Bernard Mensah, Gana Milli Takımı'na gitmeye ara verdiğini açıkladı.

Su adama yine gol yedirttik. Normalde mac basina 0.3 filan gol yememiz lazimdi.

Marcao'yu da en azından savunmada olduğundan iyi gösteriyor. Olağanüstü savunmacı.

D15C43F1-CD89-4179-9DA3-7A316C343503.jpeg

Uzun zamandir bu kadar iyi savunma yapan bir stoperimiz olmamisti. Tam bir boss.

Muslera ve Arda'nın olmadığı ortamda kaptanlık pazubandını takmalı artık.

Geri
Üst Alt