Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.343
- 101.547
- 5.238
15 kafi. Aynısını buluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalsa ikisi de gitmesin derimLuyi satilacagina Marcao satilsa keske
yedek bırakarak değerini düşürüyoruz
Ben demiştim demeyi sevmem pek ama Donk şimdiden haklı çıkarıyor beniKlasik olarak Linnes ve Donk çıkıp bir maçta takımı yakana kadar Omar ve Luyindama oynamayacak. Tamam kazanan takım bozulmaz tamam Linnes ve Donk şu ana kadar iyi idare ettiler ama işin defans yükünü de düşünmek zorundayız
Bugün oynamadıysa diğer maçta oynaması mantıksız olur.Bence Donk'un performansından değil satılacağı için oynatılmıyor..Bugün aradık mı
Evet bal gibi aradık
Oynamalı
Zaten satıldığı bugün kesinleşmiş oldu da sattık diye oynatmayacagiz diye bir şey olmamalı kiBugün oynamadıysa diğer maçta oynaması mantıksız olur.Bence Donk'un performansından değil satılacağı için oynatılmıyor..
Harbiden o iş de saçma.Adam sakatlanacaksa Allah göstermesin antrenmanda bile sakatlanabilir.Bu işin garantisi bu yolsa bence yanlış yapıyoruz..Zaten satıldığı bugün kesinleşmiş oldu da sattık diye oynatmayacagiz diye bir şey olmamalı ki
Zaten satıldığı bugün kesinleşmiş oldu da sattık diye oynatmayacagiz diye bir şey olmamalı ki