# Christian Luyindama

Kötü, formsuz falan da bazı at kafaları var Luyi sıçsın da gelip burada kafa açalım, laf atalım diye yırtınıyor.

Herkesi bok/çöp yapınca gelip Ramos oynayacak defansta zaten.

Gol aninda luyindama izleyin bir daha Bana Bu adamin büyük takim stoperi oldugunu söyleyin

degeri simdi 250 milyar dolar ve sterling oldu mu bu macla, yoksa devam gömelim mi gencler?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ya bu adama ne oldu

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol cahilleri toplanmış yine. Rakip kaleye çok yakın kalecinin uzak köşeye uzanması imkansız o yüzden uzak köşeyi kapatıyor ki kaleci tuttuğu yere gelen topu çıkartabilsin diye bunu bile idrak edemeyecekseniz futbol falan izlemeyin

olm adam izleyemiyodur maci belki niye atarlaniyon :asd:

cok sinirliyim Can. Bu adami koruyanlara laf yetistirmekten biktim artik. Bu herifi 5 milyona satarsak öpüp basimiza koyalim o da olmayacak millet 15-20 konusuyor ve Ben Bu herifi izleyip daha da sinirleniyorum

cok sinirliyim Can. Bu adami koruyanlara laf yetistirmekten biktim artik. Bu herifi 5 milyona satarsak öpüp basimiza koyalim o da olmayacak millet 15-20 konusuyor ve Ben Bu herifi izleyip daha da sinirleniyorum
haklisin reis ben de gecmis sayfalarda bu herifin halini belirtmis idim de hemen taslandik tabi

bayadır bekliyorum peşin hüküm vermek acımasızlık olur 1 sene aradan sonra diye. fakat eski performansına döneceğine dair inancım yavaş yavaş bitiyor. nerde o güven veren boss, nerde şimdiki luyindama.

teklif gelirse şu parasızlıkta ilaç gibi olur. giderse üzülmem yani artık.

haklisin reis ben de gecmis sayfalarda bu herifin halini belirtmis idim de hemen taslandik tabi
golde bu herif mi sucluydu yoksa taylan mı
ben taylana odaklandım. Donk ilk rakibe koşarken arkadaki herifi takip etmeyi bıraktı. İzlemeyip takip etse gol olmazdı da Luyi mi o adama koşmalıydı tam emin olamadım ben

golde bu herif mi sucluydu yoksa taylan mı
ben taylana odaklandım. Donk ilk rakibe koşarken arkadaki herifi takip etmeyi bıraktı. İzlemeyip takip etse gol olmazdı da Luyi mi o adama koşmalıydı tam emin olamadım ben
ben golu canli gormedim tekrarinda ordaki herkes hatali zaten de bunun kaleciye kosusu dikkatimi cekti :asd:

Geri
Üst Alt