# Christian Luyindama

Futbol cahilleri toplanmış yine. Rakip kaleye çok yakın kalecinin uzak köşeye uzanması imkansız o yüzden uzak köşeyi kapatıyor ki kaleci tuttuğu yere gelen topu çıkartabilsin diye bunu bile idrak edemeyecekseniz futbol falan izlemeyin

1

86851190-1B32-4363-84CD-76CA29A5FD7B.webp

2
15F204B0-5360-4B87-8DA1-EBEA6C9B8706.webp

3
582BFB96-568A-4D47-B7E6-4BFDB9E569D9.webp

Evet ayn Sen haklisin Ben cahilim.

Foto 1: IQ 0 - Orda Taylanin yetismeyecegini cümle alem görüyor ortadaki adama yaklassa hiç birsey olmayacak ceza sahasinda rakip nasil böyle topla bulusabilir tek bir mantikli aciklamasi yok

Foto 2: Uzak köseyi kapatiyor demissin. Sanirim kör olan benim. Benim gördügüm luyindama Okanin tam önünde.

Foto 3: Topun gidisatina kaymak yerine öne dogru kaymis gibi yapip totosunu topun gidis yoluna uzatiyor

ve simdi Foto 4:

1EDD24E7-AF9D-4C67-8288-488A101FD35D.webp

Top g*tünün altindan kaleye gidiyor.

Evet Ben Cahilim

Futbol cahilleri toplanmış yine. Rakip kaleye çok yakın kalecinin uzak köşeye uzanması imkansız o yüzden uzak köşeyi kapatıyor ki kaleci tuttuğu yere gelen topu çıkartabilsin diye bunu bile idrak edemeyecekseniz futbol falan izlemeyin
Hayır aynı pozisyonda Donk efendi rakibin topla buluşmasına izin veriyor içeri topu çevirmesine izin veriyor ve tüm bunlar olurken elleri arkada bağlamış bekliyor ama ne hikmetse suçlu yine Luyindama bende bunu anlamıyorum

1

Ekli dosyayı görüntüle 107124

2
Ekli dosyayı görüntüle 107125
3Ekli dosyayı görüntüle 107126

Evet ayn Sen haklisin Ben cahilim.

Foto 1: IQ 0 - Orda Taylanin yetismeyecegini cümle alem görüyor ortadaki adama yaklassa hiç birsey olmayacak ceza sahasinda rakip nasil böyle topla bulusabilir tek bir mantikli aciklamasi yok

Foto 2: Uzak köseyi kapatiyor demissin. Sanirim kör olan benim. Benim gördügüm luyindama Okanin tam önünde.

Foto 3: Topun gidisatina kaymak yerine öne dogru kaymis gibi yapip totosunu topun gidis yoluna uzatiyor

ve simdi Foto 4:

Ekli dosyayı görüntüle 107129
Top g*tünün altindan kaleye gidiyor.

Evet Ben Cahilim
Aynı pozisyonda Donk'u bir izlesene reis

asist yapan oyuncunun topla buluşmasına izin veriyor topu içeri çevirmesine izin veriyor gol vuruşu yapılması umrunda bile değil tüm bunlar olurken elleri arkada bağlı pozisyon boyunca durduğu yerden izliyor

Ama Luyindama veya Taylan suçlu oluyor bu pozisyonda taraftarın gözünde ?

Bu adam oynayınca kolay gol yiyoruz çok ilginç bir şekilde

Alin Size Luyindama sevisin kendisiyle bir daha Bu konu altinda yorum da yapmam hepiniz çok daha iyi biliyorsunuz sonucta

Dedem 40 yaşında adamsın git torun sev bizi yorma rica ediyorum.

dünyanin en iyi top teknigine sahip oyuncu bile orada topu tutmaya calismaz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

rakip dagilmis, mactan kopmus, sen gidiyorsun penalti hediye ediyorsun
maci satti net bu hareketiyle

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Buna daha kaç sene maaş ödeyeceğiz

Duzelene kadar Markao-Donk'la devam

Geri
Üst Alt