# Christian Luyindama

niye satmıyonuz lan satın vakit yok

haftalardır donk'un defansına bok atıyorduk adam geldi donk'un 5 maçta yapacağı hataları tek maça sığdırdı

sakatlıktan sonra beyni de epey gerilemiş

bu macta bile macin sorumlusu belhanda olup bu korunuyor valla artik kahkaha ile guluyorum onceden sırıtırdım :puhaha:

Gelmekte olan 3 puanın orta yerine sucuk gibi sıçmıştır. Topu taca atanın ebesine bir şey yapıyorlar sanki. Ilk yarida da taca atmayayim diye kivranirken yediriyordu. Donk da aynı hareketleri yapıyor. Bu hususta başyuceden bir talimat mi var acaba.

Iyi guzel diyorsunuz sakatliktan sonra geriye gitmis dogru ama bir stoperden beklentiniz tam olarak nedir? Bu sezon kac tane gol yedirdi mesela? Bu macta penaltiya sebep oldu, baska var mi? Fransa liginin en iyi stoperini aldik dendi adamin ayagi iyiydi ama savunmasi bok gibiydi. Donk’un da ayagi iyi ama genel olarak performansi yetersiz, su an sadece idare ediyor, Donk’u bana anlatmaniza gerek yok bizdeki ilk sezonu degil cunku. 8 milyona alinan Maicon agir oldugu icin sutlandi.

Ayagi iyi degil kabul, oyun zekasi yerlerde kabul, pozisyon bilgisi iyi degil kabul, topla cok oynuyor kabul ama iki tane ayagi iyi olan stoper ile mi oynamak dogru yoksa biri ayagi iyi olan ve bir tane savunmasi ve hava toplarinda iyi olan ikili ile oynamak mi dogru? Topla cok oynadigini ilk geldiginde gormustuk zaten teknik ekip bir zahmet oyuncuya uyarilarda bulunsun.

Marcao da hava toplarinda iyi degil o da zaman zaman elestiriliyor ama dort dortluk stoper yok yani.

Elestirenlere lafim yok adam formsuz, kotuye iyi denmez ama yerin dibine sokmaya da gerek yok.
BOS YAPMA YUSUF KUYUNA DÖN

haftalardır ben yakacam sizi şeklinde abuk sabuk hareketleri vardı bugün yaktı insallah göründüğü gibi üzülüyordur da ders çıkarmıştır. donk ile ikinizin aynı anda sahada olmamanız lazım. al birini vur ötekine. ha bi de belhanda var evlerden ırak. 3 bomba ile sahada olursak olacağı bu.
yedek de yok gerçi emin de hiç ama hiç gözüm tutmadı. 3. gol luyindama ya 4. gol emin e yazar. adamdan en az 5mt uzakta üstelik ofsaytı bozuyor. bu cocuk bu yasa kadar orda ne yapacağını çözemediyse bu saatten sonra da çözemez.

Sakatlıktan sonra çok kötü döndü de herifin kapasitesi belli sonuçta, 3 senedir boktan oynayan futbolcuları örnek göstermeye gerek yok. Bence hata yapsa da aralıksız oynaması gerekiyor, eskisine yakın oynasa bile sene sonu 15-20 milyonluk getirisi var.

Boss’muş pehh.
Oynatmayın da değeri düşmesin bari.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk Luyindama Marcao kim oynasa sallıyoruz da acaba stoperleri bykadar çok birebirde yakalanan kaç takım var yeryüzünde? Ya da şöyle sorayım bu kadar çok topla oynamak zorunda kalan kaç stoper var? Dakika kaç olursa olsun açık alanda yakalanıyoruz, skor ne olursa olsun kontra yiyoruz. Bütün maç adam kovalıyorlar. Üstüne oyunu da stoperlerimize kurdurmaya çalışıyoruz. Pas yapacağız diye her iki pastan birini stopere atıyoruz. Ve tabi ilk önce onları gömüyoruz. Yani bireysel hatalardan ziyade sorgulamamız gereken çok daha önemli konular var stoperlerimiz hakkında.

Satılıp gerekli takviyeler yapılmalı
Ffp yi dengeleyecek kaynak yok
Zaten son zamanlar performansı sallantıda

Kesin veririz aldığımız paraya.
Bu demokratik kongonun ormanlarından gelen herife 7.5 mil bizden başka hiçbir enayi vermez.

Bende öyle düşünüyorum artık 15 20 yazan var kimse vermez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam yavaş biri de değildi normalde. Sakatlıktan sonra koşmaya mı korkar oldu anlamadım. Mbappe, Di Maria'ya geçit vermeyen adam şimdi anadolü çöplerine madara oluyor.

5m'e illaki satarız diyordum da artık satamayiz da

stoperde olmazsa olmaz dengedir. eğer savruk bi oyuncuysa da ayağında hiç top tutmadan haddini bilerek oynamalı. bu hem dengesiz hem de popescu özgüveniyle topla oynama sevdasında. bu sebeple başından beridir beğenmediğim tarzda bir stoper.

Donk Luyindama Marcao kim oynasa sallıyoruz da acaba stoperleri bykadar çok birebirde yakalanan kaç takım var yeryüzünde? Ya da şöyle sorayım bu kadar çok topla oynamak zorunda kalan kaç stoper var? Dakika kaç olursa olsun açık alanda yakalanıyoruz, skor ne olursa olsun kontra yiyoruz. Bütün maç adam kovalıyorlar. Üstüne oyunu da stoperlerimize kurdurmaya çalışıyoruz. Pas yapacağız diye her iki pastan birini stopere atıyoruz. Ve tabi ilk önce onları gömüyoruz. Yani bireysel hatalardan ziyade sorgulamamız gereken çok daha önemli konular var stoperlerimiz hakkında.

Kesinlikle katılıyorum önündeki eşşekler ne iş görür onu sorgulayalım önce

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1609881733446.webp

Geri
Üst Alt