# Christian Luyindama

bu geceki hatasıyla satışını garantiledi diyebilirim

8-10 arası bi rakam gelirse onay verilir muht.

Oynadığı her maç değeri düşüyor. Bu hafta klubede oturur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam ağır sakatlık geçirdi,hızını 20 maç üst üste oynarsa kazanabilir. Yanında 45lik donk varken bu adam hızını kazanmadan oynayamaz. Maçtan sonra donkun eleştirildiğini hiç görmedim. Kafasının almadıgı tek şey riske girmeden oynaması.

Yazılanları okuyunca ben;

BlueMediumCleanerwrasse-size_restricted.gif

Emin'i kenarda görünce bu çıkacak heralde rezil oynuyor demiştim keşke çıksaydı. Hakem zaten girmiş baskı altına yaptığı harekete bak. 22'sine kadar Kongo'dan çıkmamış adamı alırsan olacağı bu. Gerçi bu adamın 94'lü olduğu büyük yalan en az 30 yaşındadır.

Her ne kadar sevsem de adam almamız için birilerinin gitmesi lazım iki aday var.Bonservis getirme ihtimali bulunan iki kişiden biri ve gitmesi gereken de kendisi eğer bu dönem gitmezse ya seneye beleşe gider ya da kelepire satırız her şekilde biz zararlı çıkarız iki taraf içinde doğru olan kendisiyle vedalaşmamız olacaktır maalesef.

Neyse

Son düzenleme:
basimizda adam gibi bir yönetim olmadigi icin bu adam su anda böyle bitik bir durumda
oyuncularla ilgilenen yok
milli takimda bunu toprakta top oynattilar
yaygara koparip fifaya sikayet etmemiz gerekirdi
üstüne tazminat davasi acilmaliydi
sirf bu malliklar yüzünden deger kaybi yasadi oyuncumuz
sonra mal gibi bir daha yolladik ve bir daha agir denilecek bir sakatlik yasadi
insan düsündükce sinirleniyor
ama basimizda apo gibi .......... insanlar oldugu icin hep böyle mal gibi kaziklaniyoruz herkesten
basimizda bir ise yaramayan insanlar oldugu icin, sirf oynadigi milli takimdan dolayi üce bese bakmadan satardim
er ya da gec yine o toprak sahada sakatlanacaktir cünkü

daha dün psg maçında premier lig seviyesine çıkardığımız adama şimdi çöp muamelesi yapıyoruz. kötü bir dönemden geçiyor diye bir kalemde silinecek bir oyuncu değil. birkaç maç üst üste oynar ve hoca da kendisine destek olursa yakın zamanda toparlayacağına inanıyorum.

daha dün psg maçında premier lig seviyesine çıkardığımız adama şimdi çöp muamelesi yapıyoruz. kötü bir dönemden geçiyor diye bir kalemde silinecek bir oyuncu değil. birkaç maç üst üste oynar ve hoca da kendisine destek olursa yakın zamanda toparlayacağına inanıyorum.
Kötü bir dönem dediğin adam futbolu unutmuş diyoruz sen bize toparlar diyorsun hocam. Tahammül kalmadı. Kesinlikle satılmalı.

Geri
Üst Alt