# Christian Luyindama

Ne değersizleştirdiniz be 2-3 maç kötü oynadı diye

İrfan Can ile takas edicek kadar değeri düşük değil saçmalamayın 10-15 aralığında bi fiyata satılır.
Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans gerçekten çok iyiydi ama sakatlık çok geri götürmüş eskisi gibi değil gönül ister biraz daha oynayıp eski formuna ulaşsın ama takımda para edip satılacak 2 isimden biri o yüzden satmakta yarar var yerine de daha çok ayaklarına daha hakim Wout Faes mesela o tarzda birini almak lazım hem maliyeti düşük olacaktır hem kalan bütçeyle birkaç hamle yapma şansımız olucaktır.

10-15 diyorsunuz hala sanki 5 sene kontrati var bizde, 20 yaşında, çok formda gibi. Avrupa'da da yokuz nerden yaptı bu piyasayı acaba? Donk oynuyor yerine Donk. Donk 50m o zaman. Piyasa da birçok stoper var niye Luyindama'ya versinler bu parayı tamam salak salak adamlar alıyor PL takımları ama bu adamı almaz şuan. 5m'i geçemez şuan ki piyasası. Irfan takasında da gayet kullanilabilir

Sinirim halen geçmedi.​

İrfan canın peşinde avrupanın yarısı var luyindama klasman olarak irfanın sağ bacağı olamaz şuan ki piyasada klasik afrikalı bir stoper biraz cüsseli servet çetinin kongolu olanı

İlk geldiğinde piyasası vardı fakat git gide düştü devamlılık sorunu bariz ortada ve avrupa kulüpleri stoper alırken devamlılığına bakar o da luyindama da yok herşey fizikle bitmiyor

Arkadaşlar öncelikle birilerini ifşa -itham etmek değil amacım ..Yaz dönemi marcao ile alakalı bazı yorumlar atacağım yeri geldi ben de ağır eleştirdim bulamadım kendi yorumlarımı yoksa koyacaktır . Şu an aynısı luyindamaya yapiliyor marcao ise kral oldu.Lutfen oyuncularımızı degersizlestirmeyelim..Donemsel düşüşlerde bakıp da ligin en iyi 2 stoperi o gommeyelim

kotu bi dc olmak icin 3 husustan ikisine sahip gibi
yediğimiz birinci golde bunun yerinde ahmet olsaydı küfürler havada uçuşurdu.
takımda herkes bellemiş birkaç oyuncu gerçeklerden uzak bütün suç onlarda..
o zaten oynamayan bellenmiş adamlar gider.Aynı tas aynı hamam devam..
Yav adam sağlıklıyken bile kafa avareydi, uzun sakatlıktan çıktıktan sonra ne bekliyorduk ki? Piyasası varsa yazın alelacele elden çıkartılıp Emin'e yatırım yapılmalı. Savunmada bu kadar büyük defektleri olan adam yaş ilerledikçe iyice çaptan düşer. Maşallah bir tane süperyıldız potansiyelli stoperimiz var zaten, Luyi-Emin ihya eder bizi. Arkalarına da Işık Kaan mis gibi rotasyon işte. Marcao bizim abad edecek çapta adam değil.
Bugün yedirdiği golden milyonlarcasını yedirmemek için değerini bulduğu anda satılmalı. Ayağı iyi, elleri sabun kaleci gibi bunun da ayakları iyi eyvallah da, savunmada hiçbir şey yapmadığı müddetçe hücumunu ne yapacağım? Meira'dan beri savunma-hücumu bu kadar dengesiz stoper görmedim. Portekiz'den stoper alınmaz hakikaten.
Yani normalde bizde oynayacak bir futbolcu değil

Mi Note 10 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
talibi varsa derhal gönderilmeli
luyundama yerine kendisini öncelikle satmalıyız.
10+ teklifler değerlendirilmeli.
5+ teklif geldiği an her ihtimale karşı teklifi yapan kulübün tesislerine kadar götürülüp adrese teslim edilmeli.
Var ya bunu takimda tutup Luyi yi satarlarsa cok pis söverim.

Arkadaşlar öncelikle birilerini ifşa -itham etmek değil amacım .. Kimsenin yorumunu eleştirmiyorum birilerini haksız çıkarmak falan değil amacım ama yaz dönemi marcao ile alakalı bazı yorumlar atacağım yeri geldi ben de eleştirdim.. Şu an aynısı luyindamaya yapiliyor marcao ise kral oldu.Lutfen oyuncularımızı degersizlestirmeyelim..Donemsel düşüşlerde bakıp da ligin en iyi 2 stoperi o gommeyelim

Marcao'yla ilgili görüşlerim hala aynı. Hala hava topu alamıyor ama pozisyon almasını bayağı geliştirdi, en azından geçen yıl Muriçli Fener maçındaki kadar mağdur etmiyor yani. Yine de ederini bulduğu an gönderilmesi taraftarıyım. Birine fazla yüklendiysem bu Luyindama olabilir çünkü sağlıklıyken en azından işin savunma tarafını 10 üzerinden 9'luk yapabilen bir eleman, hakikaten müthiş potansiyelli savunmacı. Konya maçında yaptırdığı penaltı 100 metreden bağıran, aptalca bir hareketti. Çok kızdığım için o gün gereğinden fazla yüklenmiş olabilirim ama Marcao'nun sıkıntıları çok daha temel ve geliştirilmesi zor durumlar. Ben hala ilk elden biri çıkartılacaksa bunun Marcao olması gerektiğini düşünüyorum, o noktada bir fikir değişimim yok ama Luyi de bu kafayla devam edecekse onun da yarınının bugünlerinden çok çok daha iyi olmayacağı görüşündeyim.

Marcao'yla ilgili görüşlerim hala aynı. Hala hava topu alamıyor ama pozisyon almasını bayağı geliştirdi, en azından geçen yıl Muriçli Fener maçındaki kadar mağdur etmiyor yani. Yine de ederini bulduğu an gönderilmesi taraftarıyım. Birine fazla yüklendiysem bu Luyindama olabilir çünkü sağlıklıyken en azından işin savunma tarafını 10 üzerinden 9'luk yapabilen bir eleman, hakikaten müthiş potansiyelli savunmacı. Konya maçında yaptırdığı penaltı 100 metreden bağıran, aptalca bir hareketti. Çok kızdığım için o gün gereğinden fazla yüklenmiş olabilirim ama Marcao'nun sıkıntıları çok daha temel ve geliştirilmesi zor durumlar. Ben hala ilk elden biri çıkartılacaksa bunun Marcao olması gerektiğini düşünüyorum, o noktada bir fikir değişimim yok ama Luyi de bu kafayla devam edecekse onun da yarınının bugünlerinden çok çok daha iyi olmayacağı görüşündeyim.

ben de luyindamayi baştan beri daha çok beğenen biriyim..Maalesef adam çok ağır eleştiriliyor tıpkı zamanında marcaoya yaptığımız gibi ..Sadece geçmişi hatırlatmak amacıyla alıntıladim hatta yukarida dedim ya benim de ağır yorumlarım vardı bulsam atacaktım..

bize gelmeden önce standard liege'den ingiltere'ye transfer olacağı düşünülüyordu hatta bize ucuza geldiği bile söyleniyordu. yani piyasası bize gelmeden vardı. telles' te, denayer' de çöptü bizim taraftara göre. yani biz bilmiyoruz o çöp bu leş demeyi. falcao' ya, babel' e, donk' a, arda'ya çöp densin zaten satamayacağımız oyuncular. ama para bağladığın oyuncuyu en kötü aldığın paraya satman gerekiyor. sonra transfermarkt' ta bizim oyunculara niye az bedel yazılıyor diye kızıyorlar.

biraz toparlasın zaten satılır. ersan gülüm 5 e satıldı satma becerin varsa her türlü aldığın paraya satarsın.

Luyuindama yerine oyun kurucu stoper gelirse ancak o zaman Boss’un gidişi anlamlı olur.

Iki tane oyun kurucu stopere gerek yok. Marcao zaten bu isi goruyor, yanina da sert hava toplarinda etkili ve hizli birisi var onun adi de Luyindama.
Bizim sistemde tüm yük marcao’a biniyor geride maalesef. Net Donk ile oynadığında daha rahat oynuyor çünkü yükü zayıflıyor tabi Donk’unda çok fazla defansif zaafiyeti var buna katlanmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki.Bu arada oyun kurucu dediysem de yumuşakçalardan bahsetmiyorum.

Doğum günün kutlu olsun #Boss yeni yaşında umarım kendini toparladığın rakiplerini ezdiğin maçları izleyebiliriz

Iki tane oyun kurucu stopere gerek yok. Marcao zaten bu isi goruyor, yanina da sert hava toplarinda etkili ve hizli birisi var onun adi de Luyindama.

Mesele oyun kuru değil toparlayıcı olması, cunku Marcao da daginik bir herif. Ujfa tipinde bir adam almamız lazım.

2,5 yıldır belhanda'ya tahammül ediyoruz, hem de bombok bir topçu olduğunu bile bile. bu adam yarım sezon kötü oynadı diye itin şeyine soktuk resmen.
Hocam ben ona da yarım sezon tahammül ettim. Bende karşılığı yok bu yorumun o yüzden. Ama Luyindama'ya şimdiden ses edenler ama Belhanda'ya ses çıkarmayanların ne yaşadığını ben de merak ediyorum. İkisi de futbolcu değil. Luyindama fiziği olmasa o saçma özgüveniyle her maç rahat tek başına 4 gol yedirir zaten. Şu adamdan bahsettikçe midem bulanıyor, gözlerimde şimşekler çakıyor.

2-3 maçla gömecek değilim mükemmel bir stoper ama marcaoya nazaran kendisinin satılması daha mantıklı duruyor

Marcao daha teknik, daha genç ,sol ayaklı ve brazil pasaportlu gelişime daha açık bir isim

Luyindama çok kaliteli bir oyuncu ama onun tarzında çok stoper bulunur , marcaonun kalması daha cazip geliyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt