# Christian Luyindama

Ne değersizleştirdiniz be 2-3 maç kötü oynadı diye

S.L.'de her mac 5-10 gol yiyecek performans gosteren bir takimda adam defansif bir oyuncu olarak parladi.
Bir kac derin nefes alip, su gercegin ne kadar can alici oldugunu dusunmek lazim.
Avrupa'nin elit oyuncularina karsi gosterdigi performans ortada. Mbappe'ye karsi ne kadar basarili oldugunu gorduk.
Keza Muslera da yenilen onca gole ragmen cok iyiydi.

Boyle bir oyuncunun futbol hayatini mahvedecek bir sakatliktan cikmasini gozardi edip, deli gibi elestirilmesini anlamiyorum.
Bu konularda Trabzonspor taraftariyla dalga gecerdim, biz onlari aratmiyoruz.
Adama zaman verin. Kendisine gelecektir. Eski seviyesine ulasamasa da, su seviyede kalmaz.

Yolun açık olsun kocayürek (y)

Tutmadı yapcak bişey yok. Zarar etmesek yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatlik çökertti adamı. Duvar gibi herifi bitirdiler ulan ağrı kesici verip devam et bi şeyin yok dediler bağları kopmuş adama yaşadığı psikoloji iyi değil gibi cok moralsiz. Sakatlanana kadar baya iyi oynuyordu riskli işleri baya azaltmışti tank gibi geleni gideni indiriyordu sindiriyordu rakip forvetleri adeta. Sağlık olsun hep mutlu olmasını isterim karakteri sağlam bi adam.

:D
5e1dd11d2269a21f20092d8d.jpg

Stoper de bunu görünce irkiliyorum her an bi mallık yapacak diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizi kafasında bitirmiş gibi yollarımızı ayırmak en doğrusu olur iki taraf içinde umarım zarar etmeden gönderebiliriz ama pek sanmıyorum bu devre arası gitmezse sözleşmesinin bitişinde gider diye düşünüyorum form tutsa bile.Geçen sene devre arası 15’e 16’a satabileceğimiz adamın değeri nerelere geldi kim bilir belkide hiçbir bonservis gelirimiz olmayacak bu nasıl bir talihsizliktir yav.

Geri
Üst Alt