# Christian Luyindama

Kolay bir sakatlıktan dönmedi. Fiziksel sorunlar bir yana mental olarak da yıprandı bence son dönemde. Turu getiren gol moral olsun. Hemen üzeri çizilecek bir oyuncu değil.

1610488261429.webp

Kubilay'ın yanında ağır kaldı resmen bir pozisyonda ben böyle bir gerileme görmedim. Normalde atılırdı orada yakacaktı takımı. Düzelme umudu yok gibi sakatlıktan sonra baya bitik.

Gol aldatmasın. Maçın en kötülerindendi. İkinci yarıda Yeni Malatyaspor hiç gelemedi. Billeri bitti. Ondan defoları görünmedi. Futbolculuğu resmen unutmuş.

Daha iyi olacak bir kac mac sonra. Bence fener macina kadar toparlar. 11 baslamqsi lqzim surekli. Donk asil son haftalarda sican eleman.

Asil gozden kacirdiginiz nokta şu. Arkadas maalesef orta sahada ve kanatlqrda sorumluluk qlmaktqn kacan tiplerin yuzunden ha bir 30 metre oteye havadan top indirmeye calisiyor. Rakibi sasirtmak ya da boş yakalamak icin mac boyu bir kere iki kere denersin anlarim da ha bire de olmaz ki. Gecen maclardan birinde Diagne'yi bir kere bulusturabildi onun disinda bu hareketin pozitif bir etkisini. Ver orta sahadaki adamlar yerden onlarin gorevi topu ileriye tasiyip forveti gol pozisyonuna sokmak. Bunun icin para aliyorlar. Belhanda kendi 3kseninde iki tur attiktan sonra ancak topu uc metre otedeki burine veriyor. Emre K, Emre A, Ogulcan hatta Diagne hic bir sekilde topu ileri surup sifira inme derdinde segiller. Kendilwrine pas atildi mi tek top geriye oynuyorlar. Dolayisiyla Luyindama ve Marcao'yu anliyorum ama dedigim gibi orta sahadaki tipler bunun icin milyonlari aliyorlar. Rakiplerin isine geliyor senin topu orta sahaya surup uzun top atman. Bugun hic birisinde isabwt sagliyqmqdin mesela. Hatta forvet hattimiz o kadar kotu ki bir ara rakip ceza alaninin onune kadR surdu topu kimdi hatirlamiyorum ne yapip edip o topu ezdiler. Uzun lafin kisasi ver topu orta sahaya islerini yapsinlar.

Ayağında çok top tutma gözünü sevdiğim

GSCimbom Mobile App

Çok sağlam bu maç. Nazar degmesin

Luyindama oynamasın ya
Donk oynasın ya
Luyindama bizi yakar ya
Pas oyunu ya

Diyenler utanır mı bilemem, aylar sonra adam akıllı stoper izliyoruz herif gibi oynuyor Luyindama...

İlk yarı eski luyindama oldu

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt