# Christian Luyindama

Henüz 27 yaşında taş gibi bir stoper. Donk Luyi formsuzken ilaç oldu ama Marcaonun yanı Luyindamanındır.

Kupa maçlarında ve cezalı stoperlerimiz olduğunda ligde oynayarak yavaş yavaş form tutacaktır. Zihinsel olarak da kendine gelecektir oynadıkça.

Sakatlıktan önce kimleri nasıl tokatladığı çabuk unutuldu.

yok onu Diagne yapacak satın almayı çektiklerinde WBA
Bu olursa 6 ve 10 numaranın olacak
çadneyi alacaklarını sanmıyorum zorunlu değilse seneye yedek forvet olarak kulübede yerini alır

çadneye kızmıyorum zaten artık takımı benimsemiş belli hareketlerinden, 13 milyon veren adamı asmak lazım

Bu adam ligin en iyi stoperi bence tartışmaya açık olduğunu düşünmüyorum. Bir şekilde takıma monte edilmesi lazım acil.

Sezon sonu iyi bir paraya satmamiz gerekiyor. Gol yemeyen stoper tandemini eksiklik disinda bozmaya gerek yok

Boss musun Hugo Boss musun belli degil ama kulübede oturmaya devamke.
Sen sarmaya başladığına göre toparlaması yakın demektir.

Takım yenmiş hala gelmiş birilerine bok atma derdindesin koduğum salağı.

Cok ciddi sakatliktan donuyor. Sabirli olmamiz sart.
Performansi zirvedeyken ve neredeyse tum takim dokulurken Sampiyonlar Ligi'nde yanlis hatirlamiyorsam Muslera ile ayakta kalan tek adamdi.

Hemen harcamayalim. Toparlanmasi icin zaman verelim.

Hocaya yazar valla bu iş.Ligin en iyi stoperinden yararlanmamak çok yanlış.Donktan hayli hayli iyidir , sırf ayağı iyi diye donku oynatmak yanlış.Vucut olarak toparlayınca artık 11 başlar umarım.Sindiremeyeceği adam yok süperligte.Özellikle hatay maçında oynayıp boupendzayı küstürmesi lazım futbola.Hem ekonomik olarak da sıkıntı 9 m vermişiz en az 15 edicek adam 5-6ya gidecek yoksa yazın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam basit oynamayı öğrense cidden çoktan bizden transfer etmişlerdi. Ancak ne zaman ekstra işler yapmaya kalksa ciddi anlamada bocalıyor ve takımı sıkıntıya sokuyor. Luyindamaya birileri basit oynaması gerektiğini kafasına vura vura anlatmalı, bu adam oynadığında hem mutlu oluyorum hem de yüreğim ağzımda maç izliyorum.

Falcao hırtı dönerse Saracchi'nin olmadığı sistemde 3'lü savunmada oynayabilir. Yoksa şu andaki tandemi bozması absürd bir durum olur.

Hala bu adama ligin en iyi stoperi diyip "Ama Mbappe'yi tuttu" diye orgazm olanlar var. Babacım bir gidin ya. Adam şu haliyle futbolcu değil bırakın stoperi. :D Dalga geçiyorsunuz sanırım. Donk varken 11 yüzü göremez zaten. He ne yapılabilir? Sözleşmesini uzatıp kiraya verirsin ve futbolu hatırlar sonra döner ilk geldiği yıl olduğu gibi üst düzey performans verir. Ama bu adamın formunu yükselteceğiz diye Beşiktaş ve Konyaspor maçları elimizden gitti. Her zaman dediğim gibi Luyindama yokken çok rahat bir şekilde izliyorum maçları.

sene sonu satılsın yeter bu kadar acı :cry:

Adsız - Kopya.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt