# Christian Luyindama

Kasımpaşa maçında ilk 11 başlayacağını düşünmüyorum. Lig maçlarında Marcao ve Donk'un diğer ikililere göre çok üstün bir gol yememe/az gol yeme oranı var.

Lütfen ligde puan kaybetmeden Donk yerine girsin artık yoksa Donk canımızı yakacak

Bilmiyorum ben hala hakkının yenildiğini düşünüyorum Donk'un yaptığı hatalar hemen göz ardı ediliyor ikili mücadelede dokundular diye kendini yere atıp faul bekliyor gol yedirme pahasına sağlam bir Luyindama olsa o pozisyonda rakibi cebine koyup devam etmişti

Marcao'ya bakıyorum işin atletik yönünde ciddi sıkıntıları var bilmiyorum belki yorgunluğu yüzündendir ona hak verebilirim ama konsantrasyon kaybıyla birleşince korkunç bir performans çıktı ortaya

Donk'un da Marcao'nun da bu ne ilk ne son hatası olmayacak Luyindama oynarsa hata yapmayacak mı ? yapacak ama ikisinin toplamından daha fazla defansif katkı verecek havadan da ikili mücadelelerden de rakibi ezeceğine emin olacağız

Ayagi Donk ve Marcao kadar iyi degil dogru ama umarim bazi arkadaslar bu Alanya macindan sonra “ayagi iyi olan stoper” ve “defansif ozellikleri iyi olan stoper” arasindaki farki gormustur.

marc'ın ilk golde rakibin içinden geçme mevzusunu boss yapmazdı.

penaltıda da temas var yanlış görmediysem tekrar bakmam lzm.

organize, kısmen üst seviye takımlara karşı eldeki stoperlerimizin hepsi hata yapar.

bu arkadaşları suçlamak yerine önlerinde oynayanlara bakmakta fayda var.

lige asılmak lzm. kupa çok önemli dğl.

Umarım Alanya kupayı alır çünkü hak ediyorlar

Et8fB20WYAQcanQ

Kpasa maçında oynaması güzel olabilir, Hem Feghouli hem Luyindama hemde Gedson'u 11'de bekliyorum.

Dün luyindama ozornafor oynasa ne olurdu kupa maçında Malatya da bile ilk 11 çıktık luyindama nasil form tutacak .

Yerine Donk'un tercih edilmesine gerçekten çok üzülüyorum.

Neyse ama bu adam oynamadan form tutmaz kimse kusura bakmasın.

1 hafta sonra Alanya deplasmanında mutlaka Luyindama 11 başlamalı.

Davinson ve Babacar ile mücadele edip onlara üstünlük kurabilecek ligdeki tek stoper Luyindama.

satmayın fm'de iyisini bulamayız yav uğraştırmayın bizi

kasımpaşa maçında oynar umarım

bossu özledik

bjk ve konya maçlarında o denli zıçmasa ztn formayı kapmıştı
bu saatten sonra yeniden form tutması için bi kaç maç oynatılması lazım benzer hataları yapabileceğini bilerekten. hoca da buna yanaşmaz ztn donk'u kesmek de gaddarca olur

Konya ve Beşiktaş maçlarında yaptığı malca hareketleri yapmazsa Paşa maçında oynamalı

Geri
Üst Alt