# Christian Luyindama

Luyunden yararlanmamiz lazim 3 lu defans onlayalim yedlinde o ladar acik vermez bek oyuncularimiz gayette 3luye uygun

Sorunlar saha içi değil de daha çok saha dışı gibi.

Başka şeyler var çok belli.
Antrenmanlara ve maça geç kalmış galiba öyle deniyo

hatta sene başındaki hatay hazırlık maçımıydı bi maçta daha geç kalmıştı haberler vardı

hoca inş harcamaz luyiyi ki harcamayacaktır diye tahmin ediyorum,1-2 kere feghouliye yaptığı uzun süre dinlenip aklını başına alsın taktiğini yapıyo heral

Antrenmanlara ve maça geç kalmış galiba öyle deniyo

hatta sene başındaki hatay hazırlık maçımıydı bi maçta daha geç kalmıştı haberler vardı

hoca inş harcamaz luyiyi ki harcamayacaktır diye tahmin ediyorum,1-2 kere feghouliye yaptığı uzun süre dinlenip aklını başına alsın taktiğini yapıyo heral

Yazin giden ilk isim luyi olur➡️

Bu kadar sakar stoperle 3 lu defans riskli.
Marcao ve Donkun yaptigi hatalar biraz yorgunluktan bence Luyindama da hazir olmadigi icin hata yapti bu sezon ama bilmiyorum Donku defansif olarak begenmiyorum ama ummadigimiz anda cikip gol atiyor asist yapiyor .Bazen umursamaz oluyor ama onemllu oyuncu bence Luyinde oyle Marcaoda oyle o zamab 3nude ayni anda oynatsak fena olmaz.

Sezon basinda Marcao her genc futbolcuda oldugu gibi biraz formsuzdu ve hata yapiyordu, o zamanlar Luyindama tek basina defans yapmakla mesguldu.

Bence adamin hakkini yiyoruz, kesinlikle Donk'tan iyi.

Donk sadece kendi bolgesinde golge defansi yapiyor, etli sutluye karismiyor. Rakip forvetle devamli diger stoper bogusuyor, buda marcao.

Luyindama bazen sakarliklar yapiyor evet ama Luyindama en iyi stoperimiz ve kesinlijle oynamasi lazim.

Adam Besiktas macinda 1 tane hata yapti, 1 ci gol ona yazilamaz.

Sakatliktan sonra biraz zirve yapip sonra biraz dustu, buda cok normal bir durum, hocanin oynatmasi lazim.

Bir şekilde toparlanması lazım. Donk'la ligde belki idare ederiz ama savunmada Donk iyi değil.

Hocam bu adami bitiriyorsun da sene sonu Muhammedin onyekurunun bonservisini nah alırız biz cepten mi ödeyecez kimi satacaksin. Tamam ffp bitiyor ama biz yine de bu usul sattığın kadar harca işlerine devam etmemiz lazım kuşlar gibi borçların altında yığılıp kalırız ondan sonra. Şu inadından vazgeç oynat herifi en çok oynaması gereken yaş aralığında ve hızını falan kaybedebilir oynamadıkca.

Luyindama Marcao veya Donk sarı kartlardan ceza aldıkça oynayacak ve formasını öyle kapacak gibi görünüyor

Haydi be Aslanım Beşiktaş maçındaki haptığın hataların cezası Fatih Terim'in gözünde bitmiş demek ki inşallah o formayı alıp bir daha vermediğin maça olacak

Sana sonsuz güveniyorum Aslan :tbr:

Alanya karşısında oynatılmayıp bu maçta oynatılması tek kelimeyle komik.

Bu zemınde hata yapmaya müsait bi isim yedek kulubesinin degisilmez ismi olacaktır bu mactan sonra hocanın prensi donk ile aşık atamaz

Hocayi ayni Donk gibi yalama yagmuruna tutsa bu da muhtemelen coktan hocanin degisilmezi olurdu.

Demiştim daha öncesinde , hoca Başak ve Fener maçlarını atlattığı gibi bunu sahaya atar.

Kaybetmek istemez , umarım iyi değerlendirir.

içlerinden geç hepsinin aslan parçası.

Geri
Üst Alt