- 1 Ocak 2011
- 15.345
- 10.409
- 1.838
Luyunden yararlanmamiz lazim 3 lu defans onlayalim yedlinde o ladar acik vermez bek oyuncularimiz gayette 3luye uygun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyunden yararlanmamiz lazim 3 lu defans onlayalim yedlinde o ladar acik vermez bek oyuncularimiz gayette 3luye uygun
Antrenmanlara ve maça geç kalmış galiba öyle deniyoSorunlar saha içi değil de daha çok saha dışı gibi.
Başka şeyler var çok belli.
Antrenmanlara ve maça geç kalmış galiba öyle deniyo
hatta sene başındaki hatay hazırlık maçımıydı bi maçta daha geç kalmıştı haberler vardı
hoca inş harcamaz luyiyi ki harcamayacaktır diye tahmin ediyorum,1-2 kere feghouliye yaptığı uzun süre dinlenip aklını başına alsın taktiğini yapıyo heral
Marcao ve Donkun yaptigi hatalar biraz yorgunluktan bence Luyindama da hazir olmadigi icin hata yapti bu sezon ama bilmiyorum Donku defansif olarak begenmiyorum ama ummadigimiz anda cikip gol atiyor asist yapiyor .Bazen umursamaz oluyor ama onemllu oyuncu bence Luyinde oyle Marcaoda oyle o zamab 3nude ayni anda oynatsak fena olmaz.Bu kadar sakar stoperle 3 lu defans riskli.