# Christian Luyindama

Hemen her pasında geriliyorum. Birkaç tane güzel top attı ama Yedlin'e.

Pasları kime atıyon dayı bu akşam, Belhanda'nın eksikliğini hissetmeyelim diye çaba gösteriyor gibi
Screenshot_20210227_175701_com.sofascore.results.webp
bence mükemmel bir uzun pas istatistiği

Bu adam geldiğinden beri böyle, pas özelliği yok. Sık sık hatalı pas yapıyor, bunu bildiğimiz halde sürekli topu luyindama'ya veriyorlar ısrarla. Luyindama savunma özellikleri eşsiz bir oyuncu ama bu işleri yapamıyor işte. Orada topu alıp Etebo'nun Gedson'un oyunu kurması lazım. Ama kaçıyorlar toptan. O pası atan adam luyindama olmamalı.

Bu adam geldiğinden beri böyle, pas özelliği yok. Sık sık hatalı pas yapıyor, bunu bildiğimiz halde sürekli topu luyindama'ya veriyorlar ısrarla. Luyindama savunma özellikleri eşsiz bir oyuncu ama bu işleri yapamıyor işte. Orada topu alıp Etebo'nun Gedson'un oyunu kurması lazım. Ama kaçıyorlar toptan. O pası atan adam luyindama olmamalı.

Berbat ötesiydi bugün. O güç ile nasıl topa hükmedemiyor ya hu... çalışmıyor bence, yoksa bu kadar kötü olamaz bir oyuncu bu güç ile... zayıf olsa anlarım ama adam kaya gibi...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam boss gibi oynadi bos yere hata da yapamiyor artik. Mola yaramis.
Örnegin Marcao öyle bi hata yapti bugün. Luyi döndükten sonra o hatalari yapamiyor artik.

Macin basinda cok gereksiz top kayiplardi vardi, hoca yanina cagirip ne yapmasini gerektigini soyledikten sonra kendine ceki duzen verdi. Defansif olarak yine saglam oynadi. Yedlin’e attigi uzun toplar da iyiydi.

Başlarda çok sinir oldum attığı paslara ama sonrasında kritik paslar attı. Yedline özellikle.

Beğendim

Bu maç için pas hatası çoktu özellikle ilk yarı ancak

1.golde yedline uzun oynayıp atağın korner olması ve ordan dönen topta mohamedin attığı golde payı yüksek

2.goldede ardaya uzun oynayıp mohamen yetişip golü atmasıyla kötü pas atıyo derken 2 pasıyla maçı kazandıranların başında geliyo aslında

Geri
Üst Alt