- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Kesilse de keşke donk refakatcılık yapsa rakip forvetlere
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir bok izledikleri yok.Donk'u kesmesi mümkün değilmiş... Donk'ta iyi bir stoper olmayı tanımlayan hiç bir özellik yok. Sadece ayağı iyi. Nasıl izliyorsunuz şu maçları hakikaten hayretler içinde okuyorum bazı yorumları.
Neden 23 isabet dğl. Kötü işte23 uzun topta 17 isabet
Sana isabet eden toplarım varNeden 23 isabet dğl. Kötü işte
bu maçta donkluk bir şey oldu mu kiEvet neymiş ayağı kötüymüş. Ayağı girsin size koduğum kolpacıları.
Donkluk bir şey olmuyor çünkü savunmada her toptan uzak.bu maçta donkluk bir şey oldu mu ki
Bir stoperin öncelikli görevini bilmeyen andavallarla dolu ortalık.Evet neymiş ayağı kötüymüş. Ayağı girsin size koduğum kolpacıları.
Kerem'in kaptırdığı topta pası atan Donk'tu yanlış değilsem.Donkluk bir şey olmuyor çünkü savunmada her toptan uzak.
Golde onun bölgesinden geldiler, kimbilir neredeydi
Donk'un top kaybı sayısı ve Marcao'nun ısı haritası: Donk'un bir bok yapmadığının verilerle kanıtı.Evet neymiş ayağı kötüymüş. Ayağı girsin size koduğum kolpacıları.
Suya sabuna dokunduğu yok ya, ne bok yerlerse yesinler bir şey demiyorum artık.Donk'un top kaybı sayısı ve Marcao'nun ısı haritası: Donk'un bir bok yapmadığının verilerle kanıtı.
kesiciliğinin yanında rakip hücumcuları sindiriyor fizik üstünlüğü ile.Suya sabuna dokunduğu yok ya, ne bok yerlerse yesinler bir şey demiyorum artık.
Takımda tek kesici var o da oynamıyor ne diyim.