# Christian Luyindama

Saatli bomba her an bir hata yapacakmış gibi maç izliyorum sayesinde, para ederken dehlenmesi bizim yararımıza

Donk'u kesmesi mümkün değilmiş... Donk'ta iyi bir stoper olmayı tanımlayan hiç bir özellik yok. Sadece ayağı iyi. Nasıl izliyorsunuz şu maçları hakikaten hayretler içinde okuyorum bazı yorumları.
Bir bok izledikleri yok.

Donk hiç bir defansif aksiyonda olmuyor, suya sabuna karışmıyor öyle olunca da hata yapmadı sanıyorlar.

Bu mal zihniyete de laf anlatılmaz.

Kahvedeki dayılar kahveye gidemeyip foruma girmeye başladı korona dönemi

Aslan 2.golde asist yapmış hemde uzun topla. Seni sonuna kadar destekleyeceğiz aslan parçası.

Donk sevicilere seni yedirmeyeceğim Aslan, doya doya izlesinler Donk'u isteyenler kafa vuramadığı pozisyona bak şaka gibi

Bu takımda defans yapmasını bilen rakibi bozan tek adam var Luyindama aksini konuşmak bile hata olur

hak yiyince elbet bir yerden cikiyor bu

Hoca neyine kesiyorsa, adam oynadığında pozisyon gelmiyor kalene. Sırf ego kasmak için oyuncu yiyor.

Donk'un top kaybı sayısı ve Marcao'nun ısı haritası: Donk'un bir bok yapmadığının verilerle kanıtı.
Suya sabuna dokunduğu yok ya, ne bok yerlerse yesinler bir şey demiyorum artık.

Takımda tek kesici var o da oynamıyor ne diyim.

Donk rakip forvetlere refakatçilik ediyor, Marcao da maşallah sık sık saçmalamaya başladı ama fatura Luyindama'ya kesiliyor neden ? onun ayakları iyi değil çünkü

Hani atla deve değil doğru oyuncuları seçip sahaya sürmek bu kadar zor olmamalı Donk & Etebo & Arda & Ömer ile gerçekten iyi bile geldik bu günlere kadar

Geri
Üst Alt