# Christian Luyindama

Iki stoper de hata yapiyor ama Sen haftalardır donk'u oynat iyi oynadi an bile 11 Alma sonra oyuncunun güveni olsun.

Sezon basindan beri yazdik burda yeri geldi onca laf yedik. Stoper transferi şart olduğunu ve luyi saatli bir bomba olduğunu. Hepsini teker teker alıntılanmak istiyorum ama uğraşacak halim kalmadı

pas futboluna uygun bi oyuncu değil ayağı kötü. eskiye göre ağırlaşmış ayrıca

Konsantrasyon problemli hali bile marcao ve donku ustuste koyar.. en az 5 kez birebir kaldı sadece aziz behichten çalım yedi marcaoyu düşünemiyorum o pozisyonlarda..
Kornerlerde dikkat edin müthiş rahatlatıyor takımı her top Luyindamada hoca yalvarıyorum kesme şu adamı hata yapsa da kesme

Yav bu adam topu eliyle bizim kaleye bile soksa Donk'dan 50 kere iyi stoper, çok net. Pas hataları yapıyor da bu düzeltilmeyecek bişey değil bence, en kötü uzun şişirir topu da teke tekte geçilmemesi, bütün kafa toplarını alması, açık alanda bile rakibe fırsat tanımaması gibi bir ton özelliği var. Oyunuda Luyindama kurmayıversin bişey olmaz.

O hatayı yaptı şimdi 2 ay konuşulur, Donk her maç kaçak güreşip iki gol yedirir kimse konuşmaz. Bugün kafa topu vermedik Luyindama sayesinde, bireysel hatalar dışında da takım pozisyon vermedi resmen.

Fenerlilerin Samatta'ya yaptığını bizimkiler de buna yapıyor gibi.

O pas hatasını eşşek olsa yapmaz, maçı salladığı falan yoktu ilk yarı.

Bu seviyede o paslari affetmezler, Besiktasa karsi gördük. Kendisini severim ama mala bagliyor bazen

O yaptigi pas hatasi haric cok iyi bir mac cikardi. Defansif olarak bana en cok guven veren stoper. 6 hava topuna cikip 5 hava topu kazandi. Acik alanda rakibi karsiladi ve gecit vermedi. Forvet oyuncusuna nefes aldirmadi. Stoperin onceligi oyun kurmak degil savunma yapmak.

Teesüf ediyorum orda bilinçli pas hatası yaptın

teşekkür ediyorum sakatlık pozisyonunda donkunda sakat olduğunu bilip numara yapmadın

hocaya tripli oyunundan anladığım kadarıyla

hocada kendisine tripli,ilk pas hatasında söylendi

Luyi bazen akıl tutulması yaşasada bu adamı kolay harcamamalıyız

Teesüf ediyorum orda bilinçli pas hatası yaptın

teşekkür ediyorum sakatlık pozisyonunda donkunda sakat olduğunu bilip numara yapmadın

hocaya tripli oyunundan anladığım kadarıyla

hocada kendisine tripli,ilk pas hatasında söylendi

Luyi bazen akıl tutulması yaşasada bu adamı kolay harcamamalıyız
Bana da bilerek yaptı gibi geldi.

Daha doğrusu umursamaz attı o pası. Takım arkadaşları ile de arası iyi değil herhalde zira herifin arkasından top tekniği zayıf diye laf çıkartmak komedi.

Geri
Üst Alt