# Christian Luyindama

Gevşek gevşek hareketler...
Ulan Muslera'ya döneceğiz diye diye kanser ettiniz hepimizi be

Hangisi tam hatirlamadim
Yine blowtas maci gibi oldu iyi oynuyodu da bi hata maci werio iste

ilk yarıda canini'yle kafadan sektir sektir getirdiler ya. luyi canini'ye rahat vurdurdu, marcao kademeye giremedi ama herif vuracakken luyi arkadan yetişip herifi bozdu, yoksa tavana asardı. beşiktaş maçı biraz daha laubalilikti de bugünkü özgüvensizlikten oldu biraz. ilk yarı muslera ne kornere vuruyon diye kalaylayınca bu da iyi başlayım dedi ama korner dönüşü olduğu için hazırlıksız yakalanıp ie'nin ayağına indi top.

afrika altyapılı iyi stoper nadiren çıkar onu da siyanürle arayıp bulabilirsin anca. sağolsun bizimkiler dany chedjou ve luyindama ile bizi bu eziyetten hiç mahrum bırakmadılar

Yine agzimiza sicti gerci ondan baska posyon da verdik ama gol netcede yine luyinin sayesinde yendi
Devre arası stoper almalıydık bence. Bu üç sözde stopere güvenmemek gerekiyordu. Bunlara savunma kurgusu çalıştırsan da büyük değişim olmaz yine hata üretebilirler. En akıllıları Donk o da kaçak oynuyor ve işi dalavereye vurdu. Orta alanı çok sert tutup bunlara sadece süpürülmelik pozisyon bırakacaksın. O da zor. İlk yarı B. Setas'ın kaçırdığı pozisyonda merkezi tek top oyunu ile rahatça delip geçtiler.

Devre arası stoper almalıydık bence. Bu üç sözde stopere güvenmemek gerekiyordu. Bunlara savunma kurgusu çalıştırsan da büyük değişim olmaz yine hata üretebilirler. En akıllıları Donk o da kaçak oynuyor ve işi dalavereye vurdu. Orta alanı çok sert tutup bunlara sadece süpürülmelik pozisyon bırakacaksın. O da zor. İlk yarı B. Setas'ın kaçırdığı pozisyonda merkezi tek top oyunu ile rahatça delip geçtiler.

bu herif güven vermiyor ama takımda defansif orta saha oyuncusu olmaması da büyük sıkıntı.

taylan defansif görevlerini yapamadığı gibi sıkı rakiplere karşı hücumda da varlık gösteremiyor.

geçen hafta da o bölge boşken gol yedik.

Yine agzimiza sicti gerci ondan baska posyon da verdik ama gol netcede yine luyinin sayesinde yendi

Yaw bu adam gitsin bir hamama yıkanıp paklansin.. her yaptığı hata gol mü olur bir insanın tamam sacmalikti indirdiği top da gidip edgar ye leşi hayatının golünü atmak zorunda değildi .. Halbuki maçın en iyilerindendi yine o ana kadarki tek hatasi golle sonuçlandı ..

Edgar'a o pası Nwakaeme bile atamazdı cidden müthiş indirdi.

Taylan mi ne bomboş duruyordu önünde o an ne yapmaya çalıştı cidden anlam veremedim..
Yanlış Hatırlıyor olabilirim ceza yayının içerisinde veya çizginin üstünde hiçbir Galatasaray futbolcu yoktu taydın adamın solunda kalıyordu takım o kadar savruk ki dönen topu karşılayacak iki Trabzonspor futbolcusun yanında veya yakınında veya da müdahale edecek uzaklıkta orta saha oyuncusu yoktu

Yanlış Hatırlıyor olabilirim ceza yayının içerisinde veya çizginin üstünde hiçbir Galatasaray futbolcu yoktu taydın adamın solunda kalıyordu takım o kadar savruk ki dönen topu karşılayacak iki Trabzonspor futbolcusun yanında veya yakınında veya da müdahale edecek uzaklıkta orta saha oyuncusu yoktu

Ben net hatırlıyorum hatta edgar yeden daha rahat indirebilirdi topu bizim futbolcuya tekrarı izleyince daha çok sinirlendim Taylan mi başkası mı o konuda emin degilim

Ben net hatırlıyorum hatta edgar yeden daha rahat indirebilirdi topu bizim futbolcuya tekrarı izleyince daha çok sinirlendim Taylan mi başkası mı o konuda emin degilim
Doğrudur hocam , en yakını taylandı bende öyle hatırlıyorum solundaydı sanırım yazık cidden çok zoruma gidiyor bu sezon çok umarım en kötü günümüz sezonumuz bu olur son olur!

Geri
Üst Alt