# Christian Luyindama

Kendisini begenmemekle birlikte sampiyonlugun gitmesini tek bu adama baglamayi da dogru bulmuyorum. Cok net satilmali. Bir nevi, Dany ver.2. Bize Marcao yanina defansif bir lider gerekiyor. Onlerinde de sert bir defansif orta saha, tecrubeli ve ayagi duzgun. Bu arkadasin cok fazla eksigi var. Toparlayabilir kabulum ama bence yinede daha lider bir profil gerekiyor. 30+ yas dahi uygundur.

Son düzenleme:
bu ve etebo sezon başından beridir kadro dışı olsalardı şampiyonduk. marcaonun yanına stoper almamak salaklık oldu
kötü oyuncu değil de sakatlık sonrası hantallaştı özgüveni gitti bir şeyler oldu adama. mental fiziksel çöktü. toparlarsa kendini müthiş iki defans hattımız olacak. ama bunu yapabilecek gücü var mı göreceğiz.

Sakatliktan sonra vasat bir stoper oldu elimizden cikarmak gerek. sakatliktan once cok severdim 😥

Bu sezonu şansız sakatlığına ve takım içi dışlanmaya bağlıyorum. Sezon sonu varsa talibi iyi paraya gönderilmeli. Ama kalacaksa seneye bence fayda sağlayacaktır. İtin şeyine sokulduğu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

kötü oyuncu değil de sakatlık sonrası hantallaştı özgüveni gitti bir şeyler oldu adama. mental fiziksel çöktü. toparlarsa kendini müthiş iki defans hattımız olacak. ama bunu yapabilecek gücü var mı göreceğiz.
her nekadar donk gevşek ve sinir bozucu bir adam olsa da marcao donk ikilisi ile daha az gol yiyip daha güven veren bir görüntü vardı. bi ara luyindamayi monte etme girişimi oldu ligin ilk yarısında bjk maçıyla şansımanı dağıttık. aynı şeyi ligin ikinci yarısındaki bir bölümde de yaptı yine puan kayıpları oldu. luyindamayı kazanmak için okadar puan kaybetmeye gerek yoktu. bizim bir oyuncuya fazla tahammül etme lüksumüz yok şampiyonluğa oynuyorsak eğer

Mental sorunları daha büyük etken bence bu sezon. Bunun birden fazla sebebi olabilir. Eğer üzerine düşüp rehabilite etmeyeceksen satman gerek sezon sonu. Bu haliyle bile kapalı savunmada kral olmayacağı takım yok.

Şaka bir yana bu sene Luyindama ve Donk ikilisi yerine Caulker 'le ne bileyim şöyle eli yüzü düzgün Godin/Kjaer gibi bir stoperle oynamış olsak elimizi kolumuzu sallayarak şampiyonluğa gidiyor olabilirdik

Sadece Donk ve Luyindama'nın hatalarıyla gelen kaç puan kaybı geliyor aklıma...

Şaka bir yana bu sene Luyindama ve Donk ikilisi yerine Caulker 'le ne bileyim şöyle eli yüzü düzgün Godin/Kjaer gibi bir stoperle oynamış olsak elimizi kolumuzu sallayarak şampiyonluğa gidiyor olabilirdik

Godin getirebilsek keske, tam bir lider ozelikkli stoper iste. Muslera yapsa bir kiyak :) 2 sene idare ederiz.

kjaer boş bi herif bence nasıl o kadar piyasası oldu şaşırıyorum

her nekadar donk gevşek ve sinir bozucu bir adam olsa da marcao donk ikilisi ile daha az gol yiyip daha güven veren bir görüntü vardı. bi ara luyindamayi monte etme girişimi oldu ligin ilk yarısında bjk maçıyla şansımanı dağıttık. aynı şeyi ligin ikinci yarısındaki bir bölümde de yaptı yine puan kayıpları oldu. luyindamayı kazanmak için okadar puan kaybetmeye gerek yoktu. bizim bir oyuncuya fazla tahammül etme lüksumüz yok şampiyonluğa oynuyorsak eğer
şans vermezsen kazanamazsın ama. luyindama şans verilecek bir isim. hepsini elinin tersiyle itti ayrı mesele. 1 maç bocaladıysa 2 3 maç bekletip gene şans verdi hoca gene değerlendirmedi benzeri şeyler sezon boyunca tekrarlandı. hatta donk un sıvadığı bir maç vardi kırmızı yediği ondan sonra tamam alır artık formayı vermez dedim gene benzeri senaryo. olmadı bu sezon. kafasını sahaya vermesi daha çok çalışması lazım. devşirme donk un luyindamadan iyi olduğunu düşünmüyorum. marcao ile iyi uyum sağladılar 8 maçlık seride de yaşadık bunu ama gevsekliğinden sıvadığı da cok oldu. luyindamaya göre daha sakin oynuyor donk o yüzden sahada o var. luyindama bodoslama oynuyor biraz. ayaklar ve vucud da o kadar atletik olmadığından hataya müsait oyun sergiliyor.

şans vermezsen kazanamazsın ama. luyindama şans verilecek bir isim. hepsini elinin tersiyle itti ayrı mesele. 1 maç bocaladıysa 2 3 maç bekletip gene şans verdi hoca gene değerlendirmedi benzeri şeyler sezon boyunca tekrarlandı. hatta donk un sıvadığı bir maç vardi kırmızı yediği ondan sonra tamam alır artık formayı vermez dedim gene benzeri senaryo. olmadı bu sezon. kafasını sahaya vermesi daha çok çalışması lazım. devşirme donk un luyindamadan iyi olduğunu düşünmüyorum. marcao ile iyi uyum sağladılar 8 maçlık seride de yaşadık bunu ama gevsekliğinden sıvadığı da cok oldu. luyindamaya göre daha sakin oynuyor donk o yüzden sahada o var. luyindama bodoslama oynuyor biraz. ayaklar ve vucud da o kadar atletik olmadığından hataya müsait oyun sergiliyor.
donk galatasaray stoperliğini emaneten idare ediyor dogru, saçma sapan kartlar ve penaltılara sebebiyet veriyor ama o bile luyindamadan iyi bence. luyindamayı uzun süredir beğenmiyorum, afrika altyapılı stoperlere karşıyım şahsen.dany ve chedjou yu da beğenmezdim çünkü luyindama gibi bunlar da hata makinesi, fundamental eksiklikleri çok üst düzey stoperlerdi. fiziği kondisyonu yerindeyken yaptığı hataları hemen kapatabiliyordu onu da artık yapamıyor. en kısa sürede satılmalı ve marcao nun yanına lider ve dengeli bir stoper alınmalı bence.

donk galatasaray stoperliğini emaneten idare ediyor dogru, saçma sapan kartlar ve penaltılara sebebiyet veriyor ama o bile luyindamadan iyi bence. luyindamayı uzun süredir beğenmiyorum, afrika altyapılı stoperlere karşıyım şahsen.dany ve chedjou yu da beğenmezdim çünkü luyindama gibi bunlar da hata makinesi, fundamental eksiklikleri çok üst düzey stoperlerdi. fiziği kondisyonu yerindeyken yaptığı hataları hemen kapatabiliyordu onu da artık yapamıyor. en kısa sürede satılmalı ve marcao nun yanına lider ve dengeli bir stoper alınmalı bence.
hızlıydı bi kere ya. ligin en hareketli oyuncularını bile yakalardı geriden gelerek. şimdi önde gittiği topları bile arkasından gelene kaptırabiliyor. hızını kaybetmesi için sakatlıktan fazla seylerin olması lazım. kilo alması çalısmaması gibi. neyse hayırlısı olsun. ben hala kazanabileceğimizi ani kararlar vermeme taraftarıyım. ciddi bir paraya geldi çünkü. değerlenip üzerine koyup gitmesi şart gidecekse.

3 milyona giderse iyi bu yaz

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

madem o kadar kötü kadro dışı bırakalım, serbest bırakalım. Bu mudur yani? o kötü, bu berbat eleştirmekten başka işiniz yok. Diagne'yi itin bi yerine soktunuz sırada lyundama kaldı. sonra da ilk hatasında marcao yu kötülemeye başlarsınız.

madem o kadar kötü kadro dışı bırakalım, serbest bırakalım. Bu mudur yani? o kötü, bu berbat eleştirmekten başka işiniz yok. Diagne'yi itin bi yerine soktunuz sırada lyundama kaldı. sonra da ilk hatasında marcao yu kötülemeye başlarsınız.
Diagne den örnek verirsek ortalık karışır. O kendini bilmez maçtan maça saç değiştiren herşey olabilecek ama futbolcu olamayacak sorumsuz embesilin tekiydi.

Diagne hakediyordu kendimizi kandırmanın manası yok.

GSC Mobile App

@Danyal Artemis

Thiago Silva gibi Adam lazim Marcaonun yanina veya Semih‘de oldugu gibi Ujfalusi.
sağlıklı luyindama da iş yapıyordu ya. olabilir bilmiyoruz suan seneye kadro nası sekillenecek. bir bakmışız marcao yu satmıslar. :D luyindama donk kalmış elimizde. yeni gelecek yönetimin icraatları önemli. hoca isim veriyor bunlar alamıyordu. hoca gene isim verecek bakalım kac tanesi gelecek.

Luyindama'yı gönderip yerine adam alacak para var sanki.

Rehabilite olup ilk 11'de oynayacak önümüzdeki sene.

Boateng alınırsa hayır diyemem tabiki de...🤩

madem hoca da istemiyor satılsın artık ne diyim

marcao ile anlaşacak dil problemi çekmeyecek biri şart

Geri
Üst Alt