# Christian Luyindama

Cidden bu adamın iyi futbolcu olduğunu düşünen var mıydı? Kağnı gibi top oynuyor, kongolu servet çetin

sakatlık bitirdi bunu

bütün eksiklerini atletik olmasıyla kapatıyordu

şimdi takke düştü kel göründü.

Çöp kovası bile değil.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buna 1.5 milyon teklif eden gerizekalı bir kulüp vardı inşallah teklifleri hala geçerlidir.Bu arada tamam bu herif futbolcu değil de marcao denen şahıs ki topu oyuna çok iyi soktuğu iddaa edilen fakat bunu bile yapamayıp,hava topu alamayan teke tekte habire çalım yiyen adamıda es geçmemek lazım

alametifarikası çevikliği olan stoperin o sakatlıktan dönmesi hem fiziken, hem kafaca kolay değil. daha iyi olmasını umarız elbette, zaten o potansiyelle bundan kötüsünü görmeyecektir.

1147573.webp

Talibi varsa üçe beşe bakmadan gönderilmeli, yoksa da bonservisi eline verilmeli

Bulmuşlar bir Luyindama şu yapılan yorumlara bak yazık. Forumda bir günah keçisi seçilip ona yüklenme adeti hiç bitmiyor.

Kalecin dönmüş kevgire, ortasahan hiç yok , bekin yok forvetin yok. Stoperlerin ne yapabilir acaba gerçekten? Dün son yüklenilecek adamlar stoperlerdi.

Ben dün biraz toparlamış buldum. Dünki hocan ve takım kadrosuyla ve Muslera’nın müthiş kaleciliğiyle Van Djik olsa Luyindama ya da Marcao yerine en fazla 1 gol daha az yerdin zaten.Malum 3 golü Muslera eliyle hediye etti.

Stoperlere bu kadar para verilmesine karşıyım. Şu futbolu Kulusic de oynar yav he bize gelen herkes geri gidiyor o ayrı bir konu. Artık gerçek bir devrim şart Derwall gibi biri lazım yine çağın gerisinde kaldık her anlamda.

üçe beşe bakmadan bunu satıp avrupalı bi stoper koyun marcao nun yanına çok geç olmadan. bu şekilde marcao nun da verimi yükselebilir.

FT'nin 8 milyon euroya aldirdigi ve simdi 800 bin euroya bile alici bulunamayan oyuncu. Herif geldiğinde cok daha iyiydi.

Galatasaray tarihinde izlediğim en kötü defans oyuncusu 3. Goldeki hatası evlere şenlik.
Marcaoda bu seviyenin oyunisu değil ama luyindama bariz bitik

Bulmuşlar bir Luyindama şu yapılan yorumlara bak yazık. Forumda bir günah keçisi seçilip ona yüklenme adeti hiç bitmiyor.

Kalecin dönmüş kevgire, ortasahan hiç yok , bekin yok forvetin yok. Stoperlerin ne yapabilir acaba gerçekten? Dün son yüklenilecek adamlar stoperlerdi.

Ben dün biraz toparlamış buldum. Dünki hocan ve takım kadrosuyla ve Muslera’nın müthiş kaleciliğiyle Van Djik olsa Luyindama ya da Marcao yerine en fazla 1 gol daha az yerdin zaten.Malum 3 golü Muslera eliyle hediye etti.
noktasina virgulune katiliyorum.

*rakip analizinde teknik ekip sinifta kaldi. mac basliginda yazdim mac oncesi ve sonrasinda.
*bu mac oncesinde 3lu oynanmamali ozellikle bu tur rakibe karsi. ozellikle vurgulamistim mactan onceki yorumlarimda,, <:> bu denklemde rakibi de vidyolu orneklerle degindim bunun nedenlerine dair...
*3lu cikmak facia, ucluye uygun olmayan oyuncular birlikteligi ile cikmak amatorce, bu sistemde uyumundan, kondisyonuna,bloglar arasi baglantiya ,,her yonden aksadi sistem....
teknik anlamda ; kamizakelik ozetle.

Geri
Üst Alt