# Christian Luyindama

st johnstone maçının 2. yarısı son 1 yılda filan oynadığı en kafaca rahat devreydi. 2 golü direkt başlattı, kısa paslarında hiç hata yapmadı.ki ilk geldiğinde bile güçlü karnı o değil gibiydi. çok özel-özellikli bi oyuncu ama hem kafaca, hem de fiziken kusursuza yakın olması gerek. düzgün şartlarda vida'yla birlikte ligin en savunmacı gibi savunmacısı ama artık bi yerde kafayı kırıp ota boka kafayı eğmemeyi de öğrenmesi gerek.

St Johnstone maçının 2. yarısında beğendim umarım Nelsson'un gelişiyle daha derli toplu bir oyun oynar. Bugünde 11 olacak gibi duruyor kadroda 3 tane iyi stoper olması güzel olur sezon uzun en az 50 maç.

Kendi potansiyelinin farkında değil.

Adam gibi adam.

Sadece basit oynamalı bir süre.

Bariz özgüven problemi var.

Bu arada fiziksel problemini çapraz bağ sakatlığına bağlasam da mental sorunlarında takımın ve hocanın da etkisi var.

Yukarıdaki PSG maçı videosunu fiziksel kalite özelinde değil, sakinlik anlamında da izlerseniz pas atarken ürkek davranmadığını görürsünüz.

Hoca kenardan en cok buna bagirip cagiriyor. Gercekten amaci nedir anlam veremiyorum, bu tür tavirlarla oyuncuyu daha fazla düsürürsün.

Sevmiyorum, iyi ki Nelson geldi

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bu adam neler yapıyor ya. Tüylerim diken diken oluyor valla. Eski hızı yok, top dağıtma vasat.. Bu maçın ilk yarısına özel bel dönmüyor, e bu adamın kafa da 1 milyon.

sol stoperde daha iyi, alpaslan da sağda daha iyi. marcao'yu dehleyelim, luyi-nelsson 11 oynasın.

van aanholt gibi serbest ucuz yollu bir stoper yok mu yav boşta ? alparslana pek güven olmaz.

Geri
Üst Alt