# Christian Luyindama

images

Marcao'nun cezasının işe yaradığı tek kişi Luyindama, Adamı gönderecektik nerdeyse şimdi banko oynuyor. Golünü attı bizi bugün kurtardı Boss helal olsun.

yani iyi oyuncusun hoş oyuncusunda patlamaya hazır bomba gibisin, maç başlar başlamaz hemen hatasını yaptı. golü atmasına çok sevindim kaç maçtır deniyordu olmuyordu tam yerinde attı o kafa golünü.

Bir ara ümidi kesmiştim ama mentalini toparlayıp , çalışmaya devam ederse iyi dönüş sağlayacak gibi.

Adama hemen girişmişsinizde sarı kart pozisyonunda faul bile yoktu. Bütün hava toplarını aldı herif duvar gibi. Terim şu geride paslaşma olayını bitirmeli ve bossu ısrarla oynatılmalıdır.
O kart tedirgin etti yine, sinirlendi ve düştü oyundan. Faul bile yoktu.

Böyle böyle şanssızlıklar oldukça da maalesef toparlanması zor ki yine 20 kere top kesti ama herkesin aklında o an kalıyor maalesef.

O kart tedirgin etti yine, sinirlendi ve düştü oyundan. Faul bile yoktu.

Böyle böyle şanssızlıklar oldukça da maalesef toparlanması zor ki yine 20 kere top kesti ama herkesin aklında o an kalıyor maalesef.
Dany de böyleydi. 89 dk muazzam top oynar, ama maçta rastgele 1 dk piyango gibi öyle bir hata yapardı ki, ya gol yedirirdi ya da rakibe beleşten pozisyon yaratırdı.

Gereksiz uydurma bir kart verdiler ama kendi sebep oldu birazda...

Yalnız 3-4 maçtır üstüne koyarak gidiyor. Gol atmasa da aynısını yazacaktım tabii gol atması çok iyi oldu moral ve özgüven açısından.

Yıllar sonra Kral Hakan Şükür tarzı kafa golü izledik. Jardel'de severdi kafaları yere çaptırarak takmayı...

Allah tekrar sakatlık kaza bela vermesin toparlayacak inşallah çok daha iyi olacak.

Dany de böyleydi. 89 dk muazzam top oynar, ama maçta rastgele 1 dk piyango gibi öyle bir hata yapardı ki, ya gol yedirirdi ya da rakibe beleşten pozisyon yaratırdı.
Bence Dany hep kötüydü yav sadece hızlıydı. Luyi'yi bire birde hız dışında bir özellikle kimse geçemiyor.

maç başında faul olmayan pozisyondan kart görmesi biraz dengesini şaşırttı yine. inşallah zamanla eski haline dönecek.

en kötü yedekte luyindama gibi stoperin olması bence önemli.

ayrıca daha 27 yaşında. uzun topu yasaklayıp bütün pasları anında ya sol stopere ya da 6 numaraya oynamasını öğretseler en iyi kesici.

Benim de çapraz bağım kopsa bana da aspirin verseler hayata dönmem uzun olurdu. Luyindama toparlamaya başladı. Ayağı kötü olabilir lakin kaya gibi adam kolay kolay yıkılmıyor.

Geri
Üst Alt