# Christian Luyindama

O kart tedirgin etti yine, sinirlendi ve düştü oyundan. Faul bile yoktu.

Böyle böyle şanssızlıklar oldukça da maalesef toparlanması zor ki yine 20 kere top kesti ama herkesin aklında o an kalıyor maalesef.
3-5 maç daha iyi oynasın yine boss olur bence o kadar büyük bir kopuş yok taraftarla arasında. Şu anda zaten oynatmak zorundayız.

Bir pozisyon vardı Hatay 'lı Boudjemaa, Luyindama 'yla girdiği ikili mücadeleyi kaybettikten sonra Luyindama 'yı formasından tutup çekmeye çalıştı ama adam dengisini kaybedip çimleri öptü o arada Luyindama kafasını çevirip bakmadı bile adama

Öyle bir fizik var Luyindama 'da

Bence Dany hep kötüydü yav sadece hızlıydı. Luyi'yi bire birde hız dışında bir özellikle kimse geçemiyor.
Karavana hamle yapmasa hızla da geçemiyorlarki üstat. Zamanında Mbabpe bile geçemiyordu herifi adam kesinlikle ağır bir stoper değil. Bir kendine gelse diye dua ediyorum.

Yav eski "haksız rekabet" haline dönermisin diye umutlanıyorum bazen. Şu takımda en sevdiğim adamdın be Boss. Hadi be koçum, hadi be.
Oynadığımız 2 maçta da maçın adamı seçilmiş Whoscored sitesine göre, Sofascore 'a göre de ligdeki 2 maç sonunda en yüksek Rating 'e sahip oyuncumuz Luyindama

Sadece özgüvene ihtiyaci var diyordum haftalardir

Daha da Iyi olacak ben inaniyorum

Tekrar mbappe’ye gecit vermeyen Luyindama’yi izleyecegiz sadece sabir gerekiyor

ortalık "sen abdülhamidi savundun" hararetindeyken de kendisini savunmuşumdur. değerini bulup satılmasını isterim. piyasası olan oyuncunun kendi taraftarı tarafından linç edilmesi, ıslıklanması, taciz edilmesi bana saçma geliyor. veya sırf sempati besleniyor diye haddinden fazla sahip çıkılması da saçma geliyor. linnes örneği gibi durduk yere zam yapmışlardı. mbappe ye geçit vermedi örneği de güzel. dany de ronaldoya omuz koyup düşürmüştü bunlar futbol için hoş enstantaneler. ama ya marcao ya da kendisi satılacak 3 yabancı stoper olmaz. umarım devre arasında iyi talipler çıkar marcao veya kendisine.

Önce Marcao ve Luyindamanin oyunu baslatmakta zorluk cektiklerini düsünüyordum. Dün Nelsson yine ayni zorluklari yasadi. Orta sahamiz cok statik kaliyor arkadan cikarken. Berkan ve Taylan yapilan pres cogu zaman tehlikeli oluyor. Eksik puzzle parcasi yakinda gelirse stoperlerin performansi daha da yükselecek.

o kadar yatırım yapıldı potansiyelde var sonuna kadar kullanacaksın kullanmak istemediğinde de yatırımın en azından maliyetini karşılayacak şekilde gönderebilecek pozisyona sokacaksın yoksa adam harcamak maliyeti göz ardı etmek doğru işler değil

Marcao o gereksiz muhabbete girmeseydi dün yedek oturacaktı Luyindama hayat bazen sürükler seni bir yerlere fırsatı değerlendirmeli ve basit oynamalı fiziğine, hava toplarındaki üstünlüğüne kimsenin laf ettiği yok gereksiz işlere girdiği zaman çok itici geliyor taraftara top ayağına geldiğinde korkutmamalı bizleri beceremiyorsan en yakınındaki adama kısa pas yap gitsin ...

Luyindama gittiikce cok yanlis bir yere evrildi sakatligi sonrasi... Marcao kirmizi yedikten sonra, saha icinde birden yürüyürüsü degismisti. Bu kendisinde bir suclululuk, bir kötü oynama piskolojisi oldugunu gösteriyor. Özgüveni yok resmen, özugüvenli hareketler sergileyip topu gevelediginde de hatalar yapiyor...

Defansta aslolan sakinliktir...

Bir sene kiralamak aslinda iyi fikir olurdu, kendisini toparlamasi icin...

Geri
Üst Alt