Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Yılmaz: Luyindama geldiğinde 26 yaşında görünüyor. O dönem belçikadan da tanıdıkları olan biri bana Sinan bunu aldılar ama olduğundan 4-5 yaş daha yaşlı bu adam demişti. O dönem Luyindama ateş ediyordu bende hiç böyle bir iddia dillendirmemiştim.
Ama Luyindama 29 yaşını bitirmeden futbolu bıraktı. çapraz bağ sakatlandı ama bu sakatlık olduğunda 27-28 yaşındaydı. bu yaşta o sakatlıktan dönersin. Muhtemelen bu transferde kulübü yediler. Luyindama 34 yaşında futbolu bıraktı 29 yaşında değil. Fatih hoca Luyindama transferi için bu adamı alırsanız şampiyon yaparım demişti.
Berk Göl: O dönem teklif varken Fatih hocanın sözleşme uzatması çok kötü bir karardı. teklif vardı
Çapraz öncesi o kadar kötü değildi, bizimkiler pas oyunu oynayınca bu da fizik olarak da düşünce özgüvensizleşti.yapmayın yaw. abdulkerimden bile iyi olduğu şüpheli
ayakları kütükten hallice topçu mu olur
genç mbappeye adım attırmayan adam yaw nasıl bir kıyas buyapmayın yaw. abdulkerimden bile iyi olduğu şüpheli
ayakları kütükten hallice topçu mu olur
Olm sen tarihin en büyük Luyindama düşmanı değil miydinKötü değildi ama öyle abartıldığı kadar iyi de değildi. En güçlü noktası fiziği olduğu için sakatlıktan sonra bir daha toparlayamadı ve kariyeri bitti.