Christoph Daum Hayatını Kaybetti!

Başarılı ve bir o kadar saygılı bir teknik adamdı. Kuşlar/Aziz kıymetini bilemedi ama tarihlerinde açık ara en başırılı hocalarıdır. Takımının kondisyon seviyesi her daim üst seviye idi. Rahat uyu Herr Christoph

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Rakiplerimizi çalıştırmasına rağmen severdim kendisini.

Amma cok hayrani varmis Gazi asortmeni giyen bu adamin..

Ne diyim,,

Allah Werner Loranti basimizdan eksik etmesin..!

gordugum en dominant fb bu adamın 2003-2004 ve akabindeki sezonuydu

fatih hocayla rekabetlerini izlemek keyifliydi

GS de calismak da hayallerinden biriydi,olmadi

topragi bol,ruhu sad olsun..

allah rahmet eylsin. üzüldüm. 90lar futbolunun renkli isimlerinden biriydi.

ayrıca çok ilginçtir ki, kendisi şu an birincil olarak fb ile özdeşleştiriliyor. her yerde eski fb teknik direktörü olarak bahsediliyor.

ancak daum aslında ilk olarak bjk ile türkiye'ye gelmiş, bjk ile şampiyon olmuş ve bjk özdeşleşmiş bir isimdi.

hatta toplam süre olarak bjk ve fb'nin başında kaldığı süreler hemen hemen aynıdır.

ancak haberlerde hep fb ön planda. buradan da bjk'in ne kadar silik bir camia olduğunu anlıyorsunuz.

Huzur içinde yat. Hakkımız helal sana. Türkiyede futbola değer katan nadir yabancı hocalardan biriydi. Allah rahmet eylesin.

Çok sağlam kokocuydu, normalde 50'sinde filan gitmesi lazımdı o kadar kokoya iyi yaşadı yine de.

R.I.P

Fb nin açık ara gördüğüm en iyi td siydi. Bjk yi saymıyorum malum nedenlerden dolayı.

Turk futboluna hizmetlerinden dolayı teşekkürler Daum seni saygıyla anacağız.

çocukluğumdan beri yabancı teknik direktör dendiğinde daum ve lucescu akla gelirdi. Türkiye'de çalışmadıkları dönemde bile medyada hep onların ismi geçerdi

bizden biri gibi gelirdi hep rip

Fbye bulaşıpta düzgün kalabilen tek adamdı belki de

Toprağı bol olsun

Daum ve aslında daha bir çok isim... Türk futbolundaki iyi/kötü bir çok isim gençliğimize, çocukluğumuza ait çok önemli figürler aslında. Çok farkında değiliz ama işte onlar gittikçe sanki birisi hatıralarımızdan da bir parçayı söküp alıyormuş gibi hissettiriyor.

Hayat çok enteresan ya.

Kimseyi kırmamak gerekiyor belki de. Bilemiyorum.

Fener'e gelen en son karakterli adamlardan biriydi. Severdim kendisini huzur içinde uyusun...

Şimdi bazısıyla övünüyoruz bazısıyla dalga geçiyoruz ediyoruz bazen küfrediyoruz lakin;

Bizim camiamızda Fatih Terim'den Bülent Korkmaz'a, Hagi'den Arif Erdem'e,

Genel türk futbol camiasında Rıdvan Dilmen'den Erman Toroğlu'na, Ahmet Çakar'dan bilmem kime kadar,

Bu isimler bizim çocukluğumuzun veya gençliğimizin iyi kötü figürleri.

Her biri vefat ettiğinde aynı duyguyu yaşayacağız maalesef. Yaşlanıyoruz.

Toprağı bol olsun
Fenerde olmasına rağmen çok çirkefliğini hatırlamıyorum işini yapan birisi olarak aklımda kalmış
Çocukluğumdaki süper ligin güzel olduğu yıllardan bir karakterin veda etmesi üzücü

Geri
Üst Alt