Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Saat gece 3 de Ricardo Olivera Galatasaray'da yazılı ibare belirirse şaşmayın :)

Keitayı bilmesi açıkçası beni ümitlendiriyor olabilir bence..

Melih abinin pek inandırıcılığı kalmadı ama yinede 3e kadar bekliyecem,birde gece 12-3 arası istanbula inecek uçak tarifelerine bakarsak daha yakın tahminlerde bulunabiliriz:rolleyes::rolleyes:

Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

üstünel ne yapar bellı olmaz sabah antrenmanın katılıyormus sozde acıklanacak oyuncu gazetecıler ne yapar acaba bır anda yenı transferlerı gorunce:D

yarın gazetede çıkmamasını neden istesinler anlamadım?

Wuu super bir haber bu, bekliyoruz. :D

arkadaşlar Melih abi konusunda pek bi bilgim yok kendisini tanımam. bir kere Gayın-Sin programında izlemiştim. Galatasaray tarihine olan hakimiyeti dikkatimi çekmişti. daha sonra burada ona itibar eden birçok arkadaş gördüm.

şunu demek istiyorum. transferde tutturma yüzdesi nedir falan bilmem ama bu kez transferin saatine kadar vermiş olması bende heyecan yaptı. "gece üçte açıklanacak" demiş. yani -abilir falan değil -acak demiş hade hayırlısı bekliyoruz bakalım..

Melih abinin pek inandırıcılığı kalmadı ama yinede 3e kadar bekliyecem,birde gece 12-3 arası istanbula inecek uçak tarifelerine bakarsak daha yakın tahminlerde bulunabiliriz:rolleyes::rolleyes:

şuanda doğrudan kamp yerine gidiyorlarmış.. galiba araba ile.. boşuna uğraşma yani onlarla :D

Bu da tutmazsa,kendi idam fermanını imzalamış olur.

İngiltere..Orta Saha..Oyunun 2 yönünü oynama..Rijkaard..Barcelona..

Dilimin ucuna kadar Deco geliyo ama olmaz heralde..

İnşallah doğrudur.

Bende inanmıyorum ama kim oldugunu ogrenmek icin bekliyecegim..

Bekleyeceksinde birinin geleceğini nerden biliyorsun.Boşuna uykunuzdan olmayın renktaşlar,öyle bir durum olsa da yarın öğrenirsiniz.

Arkadaşlarıma ve Melih bey'e saygım sonsuz bir insan olarak ve düşünceleri olarak. Yalnız bir ricam var. Ne zamandır Melih Bey e herkes inanıyor. Doğru yanlış birşeyler söylemek istiyor kendiside bunada saygım sonsuz. Lakin bugün o transfer gerçekleşmesse lütfen bir daha kimse Melih Bey in müneccimliğine göz yummasın işini sevin ama transfer ayrı bir olaydır. Birde saat vermişş evet kesin gibi duruyor ama bunuda kulağımıza küpe edelim.

bir sonraki mesajımda belirtmiştim zaten.. kendi işini inanılmaz boyutlarda iyi bir şekilde yapıyor zaten.. yorumlarıyla , yazılarıyla her şekilde en saygı duyulması gereken galatasaraylılardan bir tanesidir kendisi..

ancak bende diyorumki böyle saygın birisinin çıkıpta gecenin bir vakti transfer olucak diye sallamasının bir anlamı yoktur.. muhtemelen doğru söylüyordur.. ancak doğru olmaması gibi bir durumda da insanların en azından bu transferler konusunda ona olan güvenleri azalabileceği için böyle bir transfer haberi sallama işinin altına girmeyecektir kendisi..

Ben de o yüzden şaşırdığımı söylemiştim. Çünkü kendisi transfer konusunda ilk kez bu kadar kesin ve net konuştu. Bu gerçekleşmezse bazı eleştirileri alacağını bile bile böyle bir yorumda bulunmazdı. Bir şey dönüyor ama nedir bilmiyorum.

Bu da tutmazsa,kendi idam fermanını imzalamış olur.

bende diğer konuda bunu belirtmek istemiştim.. melih şabanoğlu böyle bir haberle beni sabaha kadar uykusuz bırakıcak ve eğer bu doğru değilse ben ve benim gibi birçok kişinin gözünde saygınlığını yitirecektir.. ben doğru olduğunu düşünüyorum , inanıyorum ve zaten inanmak istiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt