Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Melih Şabanoğlu'nun söylediği ingiltere ve oyunu çift yönlü oynayan orta saha laflarından sonra liste çıkarttım bunlardan biridir eğer dediği gibiyse..

Rosicky,Denilson(Arsenal)

Deco(Chelsea)

Cahill(Everton)

Elano,Fernandes(Man City)

Leiva(Liverpool)

Kranjcar(Portsmouth)

Zokora(Tottenham)

Elano:eek:

Rosicky i soran olmadımı hala? Israrla sorun yayınlamazsa veya kaçamak cevap verirse anlarız renktaşlar;)

Melih Şabanoğlu'nun söylediği ingiltere ve oyunu çift yönlü oynayan orta saha laflarından sonra liste çıkarttım bunlardan biridir eğer dediği gibiyse..

Rosicky,Denilson(Arsenal)

Deco(Chelsea)

Cahill(Everton)

Elano,Fernandes(Man City)

Leiva(Liverpool)

Kranjcar(Portsmouth)

Zokora(Tottenham)

Bu kadar büyük oyunculardan biri degil zaten kendiside söylüyor umarım hayal kırıklığı olmaz diye...

Melih abi bu yeni transfer edilen oyuncu size ne kadar sürpriz oldu veya yani bizleri sasirtacak Keita kalitesinde bir adam mi ?

(Keita ayarında değil. Bunu söylemiştim önceden. Çıtayı yükseltmeyelim diye. Ama emin ol önemli bir futbolcu. Sevgiler. Melih)

https://gayin-sin.net/2009/06/30/ri...nden-galatasaraya-uzanan-hikaye-iv/#more-1274

Burada veriyor renkdaş.

(Abdu selam. Fransızcan bana göre müthiş tabi ama dictee’den biraz sorunlusun galiba:-)) Evet bu futbolcu benim bahsettiğim orta saha oyuncusu. Milliyetini söylemesem bana kızmazsın sanırım. Sevgilerimle. Melih)

Bi Manisaspor diyor bir milletini söylemesem kızmazsın diyor ee hangisi ozaman ?.

Burada biseye takildim, Fransizcan bana göre müthis demis, sonrada dictee'den biraz sorunlusun galiba demis. dictee degil o, dictée :ka25::ka25::ka25::ka25::ka25:

Manisaspor'dan transferlerdir kesin.Fazla heveslenmeyin derim.

3 gündür maraton.com.tr ekibinden bir arkadaşım Gallas Mallas diyor, ondan sonra dün akşam Arsenalden herkes olabilir dedi. Heralde Arsenalle falan görüşülüyor diye düşündüm. Arsenalden ortasaha olarak Rosickyden başka kimseyi alamayız ki zaten alınacak başka kimse yok!Eğer M.ş hiç olmazsa bu sefer doğru söylüyorsa, ve milliyetini söylemek istemediyse tek ihtimalim Rosicky...

Alınacak çok adam var ama bizim alabileceğimiz bi tek o . :D

Arkadaşlar orada Manisaspor'dan alınacak 2 futbolcu derken bundan sonradan bahsediyor.

Yani bu transferden sonra 2 Manisalı alırız ve transfer biter demek istedi.

Ama gende bende büyük bir isim olmayacağını düşünüyorum.

Selam Melih abi ,

Abi bu daha önce bahsettiğin çift yönlü futbolcu mu?

(Evet Kerem. Sevgiler. Melih)

Demekki Türk olmadığı kesin ve de İngiltereli.Çünkü İngiltere liginde oyunuyor demişti.Yada ben herşeyi birbirine karıştırdım:D

Melih abi bu yeni transfer edilen oyuncu size ne kadar sürpriz oldu veya yani bizleri sasirtacak Keita kalitesinde bir adam mi ?

(Keita ayarında değil. Bunu söylemiştim önceden. Çıtayı yükseltmeyelim diye. Ama emin ol önemli bir futbolcu. Sevgiler. Melih)

Bu arada beyler herkes 3 de girmesin siteye de çökertmeyelim resmi siteyi falan.:).Temsilci seçelim birtane o girsin bence :).Zaten yeterince uykusuz kaldık.

Aynı şeyleri yazıp durmayın renkdaşlar:).Hala kaçamak cevaplar geliyor bir Türk,bir yabancı,bir çift yönlü.Ama bana göre Türk değil;).

bence geremi...

Yok söylemem. Herkes GSM ve resmi siteden öğrensin. Doğrusu bu. Eğer gelmezse kim olduğunu açıklayacağım ama. Sevgilerimle. Melih)

Bu ne şimdi.

Eğer gelmezse derken.

Abicim bittiyse sen söyleyebilir misin ?

Söyleyemezsen nereden geliyor bari onu söyle.

(Yok söylemem. Herkes GSM ve resmi siteden öğrensin. Doğrusu bu. Eğer gelmezse kim olduğunu açıklayacağım ama. Sevgilerimle. Melih)

Kesin değilmiş.Hadi birde buradan yakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt