Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

arkadaşlar dünden beri avukatlığına soyundum Melih Abi'nin ona yalancı diyenlere inat. Bu gece transferden sonra herkesin saygı göstermesi ve sitesine üye olup mail atmasını bekliyorum.bir özürü çok görmez inşallah bu yalancı diyen arkadaşlar.

M.City forumunu Fenerliler basmış

Eto bizimdir diyorlar :D 36 milyona aldık diyorlar

Adamlar oyuncularının propagandasını yapıyorlar. Bizde Barca forumuna gidip Mehmet Güven ve Sabriyi övelim belki ilgilenirler.:D

Beyler;

ManC forumunu basıp orda ANGUT larla kapışalım mı :D

Bunlar gerizekalı.Birde anlaşmalı giriyolar foruma ya :D.Dengesizler hepsi :D:D.

ya bi ses getircek yazmıs bi de keita kadar deil ins hayal kırıklığı olmaz yazmıs ama güveniyorum gene de ona

Valenciennes Carlos Sanchez

man.cıty sitesindekı onlıne uyeler

alonso_alper‚ altan koralttan‚ anelkam‚ antalya‚ Antu Soulja‚ APPİAH‚ arabcity‚ arapbaskan‚ arthur7171‚ Aslanterbiyecisi‚ Bastard‚ blacktiger‚ blueduck‚ Bluewythy‚ bluto46‚ bridgeblue‚ can abruzzi‚ cimifloyd‚ DaniGuiza‚ Danny´s Studs‚ dark1907‚ DavidCrag86‚ Emigre‚ Esra‚ fb1907‚ fenerbahcerepublic‚ fgazi‚ forzafener41‚ Forza_City‚ Frank Blue‚ fuckyourmombastard‚ Güiza....‚ Hacı sarbi‚ haydar_dümen‚ Juiza‚ kadikoykanaryasi‚ Kocakafa Arda‚ Maldonado33‚ Maxi92‚ melina-antu‚ Micahrichardsatemybaby‚ mjd-mcfc‚ mohgefig‚ O Blue‚ r10aldinho‚ SİTİr_Me_up‚ Sarbi‚ SarbiBebek‚ sarbican‚ sarbi_45‚ SeytanRidvan‚ Squidge‚ takoz_recep‚ tromso28‚ ..........‚ ucanadamsabri‚ ugurboral‚ yalı1925‚ zaRbi

valla renkdaşlar bunlar olmasa bizi kim güldürücek ya :D::D

Bu gece 3 muhabbeti doğrudur inşallah. Gece nöbetleri beklerken sabah 5-6yı buluyoruz Ondan sonra sabah vaktinde açıklanan transfer bombalarını kaçırıyoruz.:) örnek Keita.

Hadi bakalım bu gece bombayı anında naklen öğrenelim.

arkadaşlar dünden beri avukatlığına soyundum Melih Abi'nin ona yalancı diyenlere inat. Bu gece transferden sonra herkesin saygı göstermesi ve sitesine üye olup mail atmasını bekliyorum.bir özürü çok görmez inşallah bu yalancı diyen arkadaşlar.

Tersi olursa, avuktligi birakirsin artik ha :D

Heyecanlandım.

man.cıty sitesindekı onlıne uyeler

alonso_alper‚ altan koralttan‚ anelkam‚ antalya‚ Antu Soulja‚ APPİAH‚ arabcity‚ arapbaskan‚ arthur7171‚ Aslanterbiyecisi‚ Bastard‚ blacktiger‚ blueduck‚ Bluewythy‚ bluto46‚ bridgeblue‚ can abruzzi‚ cimifloyd‚ DaniGuiza‚ Danny´s Studs‚ dark1907‚ DavidCrag86‚ Emigre‚ Esra‚ fb1907‚ fenerbahcerepublic‚ fgazi‚ forzafener41‚ Forza_City‚ Frank Blue‚ fuckyourmombastard‚ Güiza....‚ Hacı sarbi‚ haydar_dümen‚ Juiza‚ kadikoykanaryasi‚ Kocakafa Arda‚ Maldonado33‚ Maxi92‚ melina-antu‚ Micahrichardsatemybaby‚ mjd-mcfc‚ mohgefig‚ O Blue‚ r10aldinho‚ SİTİr_Me_up‚ Sarbi‚ SarbiBebek‚ sarbican‚ sarbi_45‚ SeytanRidvan‚ Squidge‚ takoz_recep‚ tromso28‚ ..........‚ ucanadamsabri‚ ugurboral‚ yalı1925‚ zaRbi

%90 türk nicki :D:D:D

Adamlar oyuncularının propagandasını yapıyorlar. Bizde Barca forumuna gidip Mehmet Güven ve Sabriyi övelim belki ilgilenirler.:D

renktaş övmüşken benide övsene bakarsın benimlede ilgilenirler Barça ilgilendikten sonra bir şekilde bi takıma kapak atarız senelik 500-600 bin dolara imza atsam hayatım kurtulur zaten piyasalar bozuk kriz fena vurdu bakarsın hayatımın kurtulmasına vesile olursun :)

Ahhh bu çile çekilmeezzzz ahhhhhh bu çile çekilmeeeezzzzz sen olmasaaaan antuuuuuu (angut) bu çileeeee çekilmezzzzzz.:D:D:D:D

Angutlar bunlar:D:D:D

Sayın MŞ böyle konuşmanız bize zarar veriyor.Ruh hastası oldum ;):):).

Vassell ile ilgili bir geyik dönüp Türkiye 'ye hakaret etmişler sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt