Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Rosicky kontratını daha yeni 1 yıl uzattı,onu beklemeyin.

alıntıdır----

selam melih abi ben sizin sitenizi bugün gördüm ve yazilarinizi begendim :)

almanya�da yasayan 20 yasinda bir gencim ve inanilmaz derecede bir galatasarayliyim cok sükür.

bir arkadasa yaptiginiz yorumda yeni transferimiz bu gece saat 3'te aciklanacak demissiniz, size sormak istedigim birkac sey var.

neden bu kadar gec aciklaniyor ?

hangi mevkide oynuyor?

ve son olarak ses getirecek bir transfer mi?

inanilmaz derecede heyecanlanmis durumdayim su an :)

umarim sorularimi yanitlarsiniz rica ediyorum.

şimdiden tesekkurler vel saygilarimi sunuyorum.

(selam murat. gayın-sin�e hoşgeldin. transferin üçte açıklanmasının nedeni bu futbolcunun o saatlerde kampa katılacak olması galiba. tam bilmiyorum. bu futbolcu oyunun iki yönünü oynayan bir orta saha futbolcusu. ve kanımca ses getirecek bir transfer. bu arada sen ordulu�sun galiba? sevgilerimle. melih)

alıntıdır---

belki ilginizi çeker diye copy past yaptım ama bence kesinlikle çelişkili cevaplar veriyor

soruyu yazan murat ben değilim bu arada :)

arkadaslar melih abinin kim oldugunu sordum cevap gelmedi.yönetimden mi,yoksa nerden biliyor transferi falan?

Sen çok dengelisin kardeşim, başka milletlere bizi hor görüyorlar, birkaç kişiyi tüm millete mal ediyorlar derken aynı şekilde münferit olan olaylar için başka milletlere bok atıyorsun.

Bizim milletten affedersin ama en azından senin gibilerden adam olmaz. :005:

ya görsün ne olcak.bizi avrupa mı kurtardı.kendi içimizde pişeriz biz.kismenin yalakası olmayız.madem barbarız neden geliyolar bi ton turist.o avrupalı dediğiniz adamlar çatal bıçak kullanmasını bizden öğrendi.kültürlerini bizden öğrendiler.büyütmeyin şunları

Heralde dünyada bu kadar gerizekali bir taraftar toplulugu daha yoktur :D

Kimin aklina gelebilir ki bir ingiliz kulubunun forumuna toplu halde üye olup dünya capinda ki yildizlari (Maldonado ve Jessica) bu takima önermeleri ...

Ne sinema , ne tiyatro ,nede felekten bir gece en büyük eglence ezikbahce.

adam akıllı konus ne oldugun hemen ortaya cıktı

Neymişim?

Sadece "Türk'üz" "Aslanız, kaplanız" "Biz en saf, en temiz milletiz" dogmalarına karşı çıktığım için mi?

Politize arıyorsan git sizin oralarda bir yerdeki Ülkü Ocaklarına, bolca bulabilirsin kendi cinsinden...

Su ezikleri takip etmeyi birakin arkadaslar. Rising Fun Over Europe yeterlidir onlar icin. Eger yeni transferimiz Melih Abi'nin tanimladigi gibi biriyse, Linderoth'a yol gozuktu demektir.

Melih Şabanoğlu bu gece saat 3 de bir transferin gelecegini söylemiş.

Daha önce de bazı duyumlar vermişti birkacı haric cogu tutmamıştı, kendisi de bunlara üzülüp inandırıcılığını yitirmişti; ama Keita'yı 1gün önceden isim vermeden bilmişti. İlk defa bu kadar net konuştuğunu gördüm.

Kaynak?

Birisi Melih Şabanoğlunun tam olarak ne dediğini yazabilir mi ?

Lütfen etiketlere saçma sapan şeyler yazmayalım. Bu başlık altında mümkünse konu başlığını alakadar eden şeyleri konuşalım. Saçma sapan etiketler açıp paso forum saldırısı ve feneri konuşacaksak kilit vurmak zorunda kalacağım. Gereksiz bir çok şeyi okumaktan yoruldum cidden.

Bu arada yeni transfer Nuri olabilir mi?

Defansif orta saha değil ama, oyunu çift yönlü oynar, kalitelidir, Ayhan'a ders verir vs. vs.

Her ne kadar yeni sözleşme imzalamış olsa da Haldun bu. 10 yıllık imzalayanı bile getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt