Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Yatın uyuyun güzel insanlar, kırmayın birbirinizi.

Eğer varsa gerçekten transfer, Keita'da olduğu gibi sabah görürüz.

:)

Gsmobile olan bir arkadışıma Lucas Biglia Galatasaray'da diye bir mesaj gelmiş.Ne kadar doğrudur bilemiyorum....

inş doğru söylüordur o arkadaşın yoksa git sev biraz o arkadaşını hepimizin yerine:D

Ayrıca Gayin - Sin = G ve S nin arapçasıdır...Hani bilmeyenler neye laf ettiklerini bilseler iyi olur.

merhaba renkdaş.sana bir sorum olcaktı.bana 18 yaşını doldurmamış biri baya ağırca küfür etti netten.ve ben bunu kaydettim.savcıya verebilirmiyim

Bir süreliğine sakinleşmeniz açısından kilit.

Pc basında 3 tane rüya gördüm hep M.Ş girdi rüyama lüle lüle saçları rüzgarla dans ediyordu uyan açıklanacak transfer diye dengem bozuldu.

MS nin adresini bilen varmi ? Sormaya gidecem bizim transfer neoldu diye :D

Konular birleştirilmiştir.

Arkadaşlar ceza kurallarını hatırlamamıza gerek yok sanırım. Birbirinize karşı biraz daha saygılı ve hoşgörülü olursanız seviniriz.

GSCimbom Yönetimi.

Yaa zaten gecenin 3'ünde arabayı çizdirdim bide şimdi haberleri okuyorum bekletmişler Galatasaray'lı kardeşlerimi...Yakarım bu gezegeni valla :(

nerede kalmıştık?

Ah ah ne güzel uyuyordum şimdi:(

Benim uyku sorunum yok ama canım sıkıldı yani.Bu kadar insanı boş bir beklentiye sürüklemek gerçekten olacak iş değil.

Melih abi de hepimiz gibi bir Galatasaray taraftari. Adama oyle bir duyum gelmis, o da bizimle paylasiyor. Illaki gece 3 bucuga kadar oturun, yeni transferimizi bekleyin demiyor ki. Yatin, uyuyun diyor daha da. Sabah ogrenirsiniz diyor. Kaldi ki butun transferlerin inanilmaz bir gizlilikle yapildigi Galatasaray'da adamin yanlis istihbarat almasi cok dogal. Demediginiz lafi birakmadiniz. Bu ne transfer hastaligidir bizim taraftarda anlamadim gitti.

Bu transferin olacagi varsada yarin öglene dogru aciklanir, ben cikiyorum, herkeze iyi geceler....

arkadaşlar bu gece ntv deki maçı kaçırmayın. velez-huracan. son hafta ve velez bir puan geride huracandan kıyamet kopar.

renktaşlar sonuç olarak yalan çıktı dimi bu olay? yok yani açıklanan transfer filan?

birde şu blogta yorumların olduğu ve mşnin onlara cevap verdiği bi adres vardı bulamıyorum şu an elinde olan varsa atabilir mi bana? oraya bi bakayım bende...

sayın mş yi şiddetle kınıyorum :p

Gecenin 03.37 sinde resmi sitenin güncellenmesini beklemek yanlış olur.Ne olucaksa sabah 9 da olur beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt