Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Rosicky klasında, Türkiye'ye gelen son oyuncu Anelka idi. :) Gelirse, burada iş yapamayacak olmasının sebebi, İngiltere ve Türkiye arasındaki siklet farkı olur, sakatlığı olmaz.

sevilla ya yar etmeyiz zokora yı!!!:D

Bir de nedir bu Melih Şabanoğlu modası anlamadın gitti...Ya adam 1 tane transferi bırakın bilmeyi,tahmin bile edemedi.

Co derken,Houllier derken Rijkaard geldi.Gökhan Zan hakkında hiçbir fikri yoktu,keza Keita hakkında da.Niye herkes bu kadar heyecanlanıyor anlamıyorum :D

Houllier ve Co hakkında Galatasaray'ın ciddi ciddi ilgilendiğini biliyorsundur heralde.Keita gelmeden saatler önce adam tüyoları verdi.Saat gece 1:30'da.

Havuç kafa Sidwell geldi bir de aklıma. :D Chelsea almıştı bir ara, tipsiz havuç. :D

Neden ingiltereye odaklandik ki anlamadim

Rosicky, Türkiye şartlarının çok çok üzerinde bir oyuncudur. Şu anda bana göre, çok bereketli geçen transfer sezonunun en iyi hamlesi Nihat K. idi, Keita da bunu değiştirmedi. Ancak Rosicky ise eğer bu isim, son 2-3 senenin en harika transferi olur, senelik 5 milyon € da alacak olsa, helal olsun ona.

Nihat Sociedad'da ki Nihat değil bencil,ağır Nihat genç Hızlı formda bir ABDUL KADER KEITA Nihat'a bi futbolcu gördüm sanki dedirtir İbo Üzülmezle Hayır o bir uçaktı yok yok kuştu Hayır o Keita muhabbetine sokar

Houllier ve Co hakkında Galatasaray'ın ciddi ciddi ilgilendiğini biliyorsundur heralde.Keita gelmeden saatler önce adam tüyoları verdi.Saat gece 1:30'da.

Houllier ve Schuster'in bittigini söylemisti. Bunlarin hic birini kötü niyetle yazmiyordur eminim, amaci bizi bilgilendirmek. Ama su durumda Haldun Üstünel ve Adnan Polat disinda hic kimsenin, kiminle anlastigimizdan ve ilgilendigimizden haberi yok diye düsünüyorum.

İlgilendiğini biliyorum da,Rijkaard hakkında hiç birşey söyledi mi?Hatta yanlış hatırlamıyorsam anlaşılacak ismin büyük ihtimal Co olacağını söylüyordu kendileri...

Gece 1:30'da tüyo vermiş geçiniz.O saatte zaten transfer bitmiştir,açıklamak da sabaha kalmıştır.Yönetime yakın olan bir adamın transerin bitirildiği gece "tüyo" alması kadar normal birşey yok.Adam resmen bu şekilde prim yaptı,sayfasına google reklamı koymuşsa az buçuk para bile kazanmıştır :D

Medyada kimi okuduysa onu yazdı. Açıklanan sürprizlerden hiçbirini bilemedi. Ayrıca Haldun Üstünel dedik adece Başkan ve ben biliyoruz isimleri dedi. Bu yüzden sızmıyor basına dedi. Schuster ile kesin anlaşılmıştı ona bakarsanız:)

Melih Şabanoğlu yönetimden rica almış. taraftarı yanıltmak için başka isimlerin üzerine yoğunlaşmış teknik direktör konusunda.

Arkadaşlar şöyle bir beyin jimnastiği yaparsak eğer 1 hafta türk medyası Govou haberlerini geçip geçip durdu Haldun Üstünel kimi getirdi Keita'yı...Buradan yola cıkarsak takriben 1 aydır Babel,Owen haberleri dolaşıp duruyor..Eski Liverpoollular..Melih abinin dediğini de yani iki yönlü oynayabilecek ortasaha oyuncusu tanımını katarsak işin içine en mantıklısı şu anlık Lucas Leiva gibi duruyor..Mantıklı yani..Yada bana öyle geliyor :)

Nihat Sociedad'da ki Nihat değil bencil,ağır Nihat genç Hızlı formda bir ABDUL KADER KEITA Nihat'a bi futbolcu gördüm sanki dedirtir İbo Üzülmezle Hayır o bir uçaktı yok yok kuştu Hayır o Keita muhabbetine sokar

Kusura bakma ama bana hiçbir şey dedirtemez Keita, Nihat için. :) Nihat'a baya gıcık olurdum ama onun klasına erişebilen Türk futbolcu sayısı, futbol tarihinde bir avuç zaten.

Nihat da, Keita da geçen sezon liglerinde gol atamadı ayrıca, Nihat sakat olmasına rağmen. Her neyse, bu tartışmanın yeri burası değil gelecek sezon Süper Lig olacaktır. Nihat'da BJK'da bizdeki Okan Buruk'un olduğu yerde oynuyordu, Sociedad'da forvetliğe terfi etti gibi, hala da second striker denilebilir ancak Nihat'a. Keita da winger forvet, bakalım ne yapacaklar gelecek sezon.

Mş oldukça popüler gene,zaten Haldun Üstünel alayına ters köşe yapıyor ansızın alıyor bekleyelim iyi oyuncu geleceğine eminim!

tim cahill duyumların tamamına uyuyor

İlgilendiğini biliyorum da,Rijkaard hakkında hiç birşey söyledi mi?Hatta yanlış hatırlamıyorsam anlaşılacak ismin büyük ihtimal Co olacağını söylüyordu kendileri...

Gece 1:30'da tüyo vermiş geçiniz.O saatte zaten transfer bitmiştir,açıklamak da sabaha kalmıştır.Yönetime yakın olan bir adamın transerin bitirildiği gece "tüyo" alması kadar normal birşey yok.Adam resmen bu şekilde prim yaptı,sayfasına google reklamı koymuşsa az buçuk para bile kazanmıştır :D

Transfer politikasını yeterince bilmediğinden böyle konuşuyor olabilirsin.Heran herşey değişebiliyor .Schuster,Houllier ve Co ile ciddi ciddi ilgilendiğimizin farkındasındır.Dediğim gibi transfer işlerini her dakika değişebiliyor son anda pürüz çıkıp bozulabiliyor.Onun tek hatası Schuster olayında oldu .Kesin gözüyle bakıldı ama son dakika pürüzünden olacak ,iptal oldu.O da hata yaptığının farkında.Artık garantileşinceye kadar isim vermemeye başladı.Bu politikası da hala devam ediyor.

İşte kesinleşen transferlerde olduğu gibi adam Keita gelmeden 10 saat önce bloğunda söyledi.Bir gece öncede Bir Fransız forvet-sağ kanat oyuncu(Keita) ve İngiltere'den bir oyuncuyla görüşülüyor ve Vestel Manisa'dan 2 oyuncuyla görüşülüyor dedi.Sonuç olarak artık isim vermiyor bu adam.Abarta abarta isim verdi olmadı gibi konuşuluyor.Okumanı tavsiye ederim.

MŞ iyi bir GS'lidir, o derece de Barça'lıdır. Ancak hiç kusura bakmasın bu konuda eğer yapmaya çalıştığı gazetecilik, haber kaynağı olmak ise. Pek ala Govou'yu da tarif ediyor olabilirdi kaynak verebileceğiniz tek alıntısında.

Antu forumdaki Loran Vayloyan (?) (Kayus) bu işin alasını yapmıştır, kendisi Türk forum tarihinde efsane olarak anılacak. :)

MŞ'u iyi bir GS'lidir, o derece de Barça'lıdır. Ancak hiç kusura bakmasın bu konuda eğer yapmaya çalıştığı gazetecilik, haber kaynağı olmak ise. Pek ala Govou'yu da tarif ediyor olabilirdi kaynak verebileceğiniz tek alıntısında.

Antu forumdaki Loran Vayloyan (?) (Kayus) bu işin alasını yapmıştır, kendisi Türk forum tarihinde efsane olarak anılacak. :)

Ntvspor'daki spiker Vayloyan mı antuda transfer haberleri vermiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt