Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Melih abi iyi akşamlar. Bence orta sahaya gelecek adam Lucas Leiva. Basın tutturdu Lucas Biglia, Lucas Neill diye ama gelecek adam başka bir Lucas olacak:)

(:-)) Melih)

MŞ'u iyi bir GS'lidir, o derece de Barça'lıdır. Ancak hiç kusura bakmasın bu konuda eğer yapmaya çalıştığı gazetecilik, haber kaynağı olmak ise. Pek ala Govou'yu da tarif ediyor olabilirdi kaynak verebileceğiniz tek alıntısında.

Antu forumdaki Loran Vayloyan (?) (Kayus) bu işin alasını yapmıştır, kendisi Türk forum tarihinde efsane olarak anılacak. :)

Govou işinde Govou değil demişti.Birkaç gün önce.

Melih abime laf gitmiş yine.Ayıp oluyor.

27 yaşından büyük,tahminen ingiltere premier ligten bir adam gelecekmiş.

bu rosciky değil çünkü sözleşme yeniledi, lucas leiva olduğunu da sanmıyorum.deco veya cahilldir.

deco cahille göre daha ucuz.

babel gelmeyecek diyen içimdeki ses bu aralar deco diyor hayırlısı :)

kimse bana: 'deco mu ? yok lampard' gibi şeyler söylemesin rica ediyorum.

Melih abime laf gitmiş yine.Ayıp oluyor.

27 yaşından büyük,tahminen ingiltere premier ligten bir adam gelecekmiş.

bu rosciky değil çünkü sözleşme yeniledi, lucas leiva olduğunu da sanmıyorum.deco veya cahilldir.

deco cahille göre daha ucuz.

babel gelmeyecek diyen içimdeki ses bu aralar deco diyor hayırlısı :)

kimse bana: 'deco mu ? yok lampard' gibi şeyler söylemesin rica ediyorum.

Bak işte gelicekmiş diyorsun sonra millet yanlış anlıyor adam kesin konuşmuyor ki.

gecen sene fbnin peşinde oldugu xabi alonso gelse of of yemede yanında yat.

Takip ediyorum zaten,ama adamın her yazdığını burada paylaşıp kimseyi heyecanlandırmıyorum da :)

Transfer piyasasında her an her şey değişebilir ancak,bunları bu şekilde verip prim yapmakta doğru birşey değil.Eğer yönetimin bir gizlilik politikası varsa,bu politikaya sonuna kadar uyarsın.Keza Sezgin,Üstünel vs. bir kişi de fransız bir kanat-forvetle ilgilendiğimizi söyler,gerisini kestirip atabilir.

MŞ bence de iyi bir GSlidir,ama bu şekilde prim de yaptığına inanıyorum.

"Lucas Leiva Galatasaray'a hayırlı olsun." diye bir yazı resmi sitede çıksa n'olur.

Bir sürü gazetenin yalan haberlerine yorum yapan bizler,şu ana kadar en doğruları söyleyen,ayrıca hepimiz kadar Galatasaray'lı birine salla gitsin diyoruz.Bence biraz önyargılısın.Transfer ile ilgili bazı yöneticilerin bile haberi yoktu.Ayrıca basın hergün Haldun Üstünel'i başka bir yere yollamıştır.Ancak Melih Abi'nin dediği çıkmıştır.Ayrıca onun blogu transfer blogu değildir.Galatasaray'ın tarihi ve teknik analiziyle ilgili gerçekten mükemmel yazılara yer verilen bir blogtur.Melih abi bizi kırmamak için,kulübe yakın kaynaklardan duyduğu transfer haberlerini bize aktarmaktadır.Hemde onlarca kişinin sorusuna büyük bir sabırla cevap vererek.

önceki mesajlarimi bakarsan, hep Haldun üstünel ve galatasaray.org'dan sasmayin dedim. Gazetelere, MS'ye, gerisine hic inanmiyorum artik. Sadece ve saadece Haldun ve Galatasaray.org (GsTv'de tabiki...)

kewell cahilli çoktan ikna etmiştir abi bence süper transferlere bir yenisini daha eklemiş oluruz

Takip ediyorum zaten,ama adamın her yazdığını burada paylaşıp kimseyi heyecanlandırmıyorum da :)

Transfer piyasasında her an her şey değişebilir ancak,bunları bu şekilde verip prim yapmakta doğru birşey değil.Eğer yönetimin bir gizlilik politikası varsa,bu politikaya sonuna kadar uyarsın.Keza Sezgin,Üstünel vs. bir kişi de fransız bir kanat-forvetle ilgilendiğimizi söyler,gerisini kestirip atabilir.

MŞ bence de iyi bir GSlidir,ama bu şekilde prim de yaptığına inanıyorum.

Yalan ve sazan medyasına takip edeceğime MŞ'yi okuyorum daha iyi tabi.:)Adam da zaten ilgilendiğimizi söylüyor isim vermiyor.

Prim yapıp yapmadığını yada niye yapmaya çalıştığını ben bilmiyorum haberlerinde doğruluk payı yüksek geliyor bana.Gerisi beni ilgilendirmez.

colloccini

Bak işte gelicekmiş diyorsun sonra millet yanlış anlıyor adam kesin konuşmuyor ki.

o kesin konuşuyor,ben kesin konuşmamak için mışla bitirdim cümleyi.sadece ona bağlamıyorum ingiltere konusunu.başka sitelerde de ingiltereden futbolcu gelebilir yazıyor ;)

Umarım Lucas'lardan biri olur..

o kesin konuşuyor,ben kesin konuşmamak için mışla bitirdim cümleyi.sadece ona bağlamıyorum ingiltere konusunu.başka sitelerde de ingiltereden futbolcu gelebilir yazıyor ;)

Kesin konuşmuyor.Neyse harbiden çok uzadı MŞ .Kim neye inanıyorsa inansın,beklediğimiz adamlar gelsinde sonunda.:)

Yalan ve sazan medyasına takip ediceğime Mş'yi okuyorum daha iyi tabi.:)Adam da zaten ilgilendiğimizi söylüyor isim vermiyor.

Prim yapıp yapmadığını yada niye yapmaya çalıştığını ben bilmiyorum haberlerinde doğruluk payı yüksek geliyor bana.Gerisi beni ilgilendirmez.

katılıyorum. melih abi'nin iyi niyetinden kuşkum yok. prim yapmaya falan hiç gereği yok diğer bloglar gibi. takip eden ediyo zaten yazılarını. transfer hassas iştir, bir gecede herşey değişebiliyor. melih abi'nin de arada yanılması gayet normal.

ayrıca melih abi kaynak bulunabilirse alınacak diyor. kesin alınacak diye birşey demiyor. şimdi bu başlık altında melih abi kesin bir oyuncu gelecek demiş gibi bir hava yaratıldı ve gelmezse yine melih abi sallıyor olacak.

tobol maçına kadrolar ne zaman bildirilecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt