Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Deco gelirse Kewell yedek kalır.. Çünkü Arda ortada oynamaz solda oynar.. M.Topal -Ayhan veya Barış - Deco 3lüsüyle kevgire falan dönmeyiz.. Ben gelmesini çok isterim ama gündemimizde olduğunu düşünmüyorum..

Bende Ayhan ve Barış ile ne yapacaz bu sezon diye düşünüyordum.:) Bir de bana göre defansif anlamı pek olmayan Deco ile döneriz bence.Zaten alınacak bir, iki yönlü oyuncu Ayhan-Barış'ın yerine konucaktır.

ewt cehelsea ve liverpool bu sene kadro revizyon yapıcak oda var..sanırsam avrupa kuplarında yabancı sınırı geldi..bilmiyorum sayı kaç ama geçen benitez açıklama yapmıştı ingiliz oyunculara yönelicez diye ...

yani bonservisi 8-9 m euro dan düşük ve yabancı olması ihtimali kuvvetleniyor...tim cahill (kewell in takım arkadası) ve philip degen (sagbekte arbeloa vardı birde G.Johnson geldi) den bir olabilir bence ...

Elano dediginiz adam Brezilya milli takımında oynuyor :D Alınması Deco'dan daha zor

ingilterede deil ama aklıma takıldı bu marcos senna bizim sisteme uyarmı

arsenalden denilson

Bende Ayhan ve Barış ile ne yapacaz bu sezon diye düşünüyordum.:) Bir de bana göre defansif anlamı pek olmayan Deco ile döneriz bence.Zaten alınacak bir, iki yönlü oyuncu Ayhan-Barış'ın yerine konucaktır.

İşte bende diyorum ki ; Ortadaki 3lüde M.Topal zaten oynayacak diğer iki oyuncu Arda - Deco olursa kevgire döneriz evet.. Ama olası Deco transferinde ortasahayı güçlendirmek için Arda ortada oynamaz kanatta oynar, ortasahada da M.Topal ile beraber bir defansif oyuncu daha oynar böylelikle kevgir olayı rafa kalkar.. :) Geçen sene M.Topal - Ayhan oynuyordu önlerinde Arda-Lincoln-Kewell.. Pekala 2 defansif oyuncuyla güzel maçlar çıkarılabiliyordu..(benfica,berlin gibi) Kaldı ki Deco Lincoln'den 10 kat daha iyi savunma yapar.. Barışla Ayhan'ı küçümsememek lazım o kadar..

cahill dediğimiz adamda kewella aynı takımda oynuyor neden olmasın

Deco tek yönlü.Biz iki yönlü birine yöneleceğiz.

kewell-----baros-----keita

---arda--------transfer---

--------mehmet----------

kewell-----baros-----keita

---arda-------tim cahill---

--------mehmet--------

Zokora eski Zokoraysa gelsin.. Çok pahalı olacağını sanmıyorum.. Afrika kupası olunca sıkıntılı olur biraz, onu da eldekilerle kapatırız artık..

İşte bende diyorum ki ; Ortadaki 3lüde M.Topal zaten oynayacak diğer iki oyuncu Arda - Deco olursa kevgire döneriz evet.. Ama olası Deco transferinde ortasahayı güçlendirmek için Arda ortada oynamaz kanatta oynar, ortasahada da M.Topal ile beraber bir defansif oyuncu daha oynar böylelikle kevgir olayı rafa kalkar.. :) Geçen sene M.Topal - Ayhan oynuyordu önlerinde Arda-Lincoln-Kewell.. Pekala 2 defansif oyuncuyla güzel maçlar çıkarılabiliyordu..(benfica,berlin gibi) Kaldı ki Deco Lincoln'den 10 kat daha iyi savunma yapar.. Barışla Ayhan'ı küçümsememek lazım o kadar..

Mehmet Topal'ın yanına alınması lazım zaten.Çünkü iki yönlü oyuncu yok bizde başka.Ayrıca geçen sene Galatasaray hem çok gol yiyordu hemde çok gol pozisyonu veriyordu.Orta sahadaki sorun bağırıyordu bana göre.

Barış ile Ayhan 'ı küçümsemek sistemle ilgili bana göre eğer sistemimiz Rijkaard sistemiyse(4-3-3),Barış'a falan güvenmiyorum açıkcası.:)

arkadaşlar bu melih kim acaba?

-------Baros-------

-Kewell-------Keita-

-------Arda--------

-Transfer---M.Topal-

west ham Lucas Neill i serbest bırakmıs tim cahill e birlikte bir avustralya ekolu olusturabilirler..

Yaya Toure olsa süper olur. :D

Zokora 44 maç oynamış geçen sene.. 11 de milli maç toplam 55. Sevilla,Marsilya ve Fulham istiyormuş..

Yalnız 55 maçta 1 golü var, asisti yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt