Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Lincoln de görüldü almanyada kesin Lincoln dür :D ahahaha

şaka bir yana. Alamn stoper diyorlardı onunda olabilitesi var tabiki haber doğru ise. MAdem yakın ve hemen gelebiliyor ya Hollandalı yada Alman biri geliyordur. Yani uyruk vermiyorum oralarda bulunan bir oyuncu klubu bu ülkelerde olan biri.

Belçika :D

melih beyinde kendini kanıtlaması için belki de son şansıdır bu.. eğer bu söylediğide doğru çıkmazsa zaten bütün kendisine güvenenleri kaybedicek.. bakalım 3-4'e kadar bekleyeceğim..

Haldun nöbetteyiz :D

Ölücem lan heyecandan ! :D

Biglia iki hazirlik maçini oynamadi Anderlechtle :D

hadi bee, insallah iyi bir transfer olur :D

Cidden bu iddianın doğruluk payının yüksek olduğunu düşünmeye baktım. Ama ben gece kuşu değilim :D

Ölücem lan heyecandan ! :D

ahahaha...

Bende iddiamı söyleyeyim forvetde gelebilir. bugün olmasada gelecektir. Ama bu adam Hollanda-Almanya-Belçika liglerinden birinde oynayan oyuncu olabilir. Bir arkadaşım yazmış Belçika diye evet unutmuşum aynı kıta avrupasından :)

melih beyinde kendini kanıtlaması için belki de son şansıdır bu.. eğer bu söylediğide doğru çıkmazsa zaten bütün kendisine güvenenleri kaybedicek.. bakalım 3-4'e kadar bekleyeceğim..

Kime neyi kanıtlayacak Melih Bey.GSTV ve GS yayın organlarından başka birşeye inanmayın diyor zira kendisi.O kendini kanıtlamamış olsa PR uzmanı olabilirmiydi.Yada bu muhteşem yazılar bile yetmez mi?

Kime neyi kanıtlayacak Melih Bey.GSTV ve GS yayın organlarından başka birşeye inanmayın diyor zira kendisi.O kendini kanıtlamamış olsa PR uzmanı olabilirmiydi.Yada bu muhteşem yazılar bile yetmez mi?

transferlerle ilgili gerçekten bir bilgisi olup olmadığını yada taraftarı ve medyayı yanlış yerlere yönlendirme gibi bir amacının olup olmadığını..

yaptığı iş ile ilgili bir durumdan bahsetmiyorum.. yazarlığı konusunda da programdaki ustalığıylada zaten kendisini kanıtlamış birisidir melih şabanoğlu..

benim demek istediğim sadece transferlerle ilgili durum.. insanlar kaç gündür ondan gelicek haberle yatıp kalkıyor..

Kamp yolundaymış futbolcu,1-2 saate açıklanır diyor Melih Abi.

Ne? Transfer bu gece açıklanacak mı?

Haydaaaa... :) Nöbet var yine... :)

renkdaşlar,Melih Abi hangi yazısında bundan bahsediyor.Yorumlara bakıyorum bulamıyorum.Link verebilir misiniz?

melih abi emin olmasa bu kadar kesin kouşmazdı. ben sonuna kadar güveniyorum.

ayrıca bir gün önceden, birkaç saaat önceden söylediği hiçbir isimde yanılmadı bugüne kadar.

rijkaard gelmeden bir gün önce yarın öğle satlerinde yeni teknik direktör belli olacak demişti.

keita'yı da yine böyle bir kaç saat önce çıtlatmıştı.

servet'in transferi için görüşüldüğünü de ilk duyuran oydu.

yani melih abi %100 emin olmasa "yolda geliyor" demezdi.

melih abi'ye güvenmeyenler bile bu sefer güvenebilirler ;)

Madem kamp yolundaymis isim aciklasin! Catlicam yoksa:D

Şahsen Melih beyin transfer dedikodusu hakkındaki söylemlerinin tutup tutmaması hiç umurumda değil. Ben onun düşüncelerini, söylemlerini, Galatasaray'ı anlatırken ki o düşünceli ve içten halini, gerçek Galatasaraylılığını seviyorum. Transfer haberi vermesi, bunların gerçekleşmemesi ya da olmaması umurumda bile değil. Çünkü Melih Şabanoğlu fikirleriyle Galatasaray'ın en iyi ve en gerçekçi insanlarından biridir.

Melih Şabanoğlu'nun söylediklerinin hangisine yalan diyebiliriz ki teknik direktör döneminde söylediği isimlerin tamamıyla görüştük ama anlaşma olmadı..

Burak selam. Transfer konusunda yapacağımızı yaptık esas itibariyle. Manisaspor’dan iki futbolcu daha alıp kapatırız sezonu. Sevgilerimle. Melih

Ufuk ve Sezer de tamam gibi sanki..!?!

M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Melih Şabanoğlu bu gece saat 3 de bir transferin gelecegini söylemiş.

Daha önce de bazı duyumlar vermişti birkacı haric cogu tutmamıştı, kendisi de bunlara üzülüp inandırıcılığını yitirmişti; ama Keita'yı 1gün önceden isim vermeden bilmişti. İlk defa bu kadar net konuştuğunu gördüm.

"Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00’te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Sevgilerimle. Melih"

ya bu melih abi dedikleri tam olarak kim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt