Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Pires'in uçağı en son hangi ülke semalarındaydı ?

Belki'de 3 yıl sonra Pires inecektir :D

Lucas Biglia olursa varya yıkarım ortalığı yemin ediyorum :D

vala renkdaşlar uykunuzu bölmeyin derim ben ama gelirsede emana filan gelir yada mensah :) dediğim gibi inş dediğiniz çıkar

Yerli mi yabancı mı?

Yabanciysmis.

Ayrica Manisaspordan da 1-2 trnafser bekliyormus...

"Burak selam. Transfer konusunda yapacağımızı yaptık esas itibariyle. Manisaspor’dan iki futbolcu daha alıp kapatırız sezonu. Sevgilerimle. Melih"

hehe.. :D

Açıklanmazsa en çok sen söversin Melih'e.. :2aloh1:

Hayır en çok ben söverim, bu adama inanan varmı hala? Gerçi saat verdiğine göre bu sefer kulağıyla duymuş olacağını ümit ediyorum....

Açıklanacak futbolcuyu Rosicky olarak tahmin ediyorum.Yada Arsenal'den başka bir oyuncuda gelebilir.

Melih abi bu da kolpa çıkarsa, artık bence Gayin-Sin net i kapat git.

Arkadaşlar Gayin-Sin'e üyeliği olan IV'lı mıvlı bi konu var ona yazsın sorsun bişiyler belki bişiyler alırız ağzından :D

Sabahın 7'sinde kalktım 3'e kadar beklersem .. :D

Arkadaşlar Gayin-Sin'e üyeliği olan IV'lı mıvlı bi konu var ona yazsın sorsun bişiyler belki bişiyler alırız ağzından :D

Sabahın 7'sinde kalktım 3'e kadar beklersem .. :D

Bugün yayınlanacağını zannetmiyorum yorumların.

Zaten son şansı artık gene bilmezse hem baya küfür yer hemde itibar kaybeder.

Bugün yayınlanacağını zannetmiyorum yorumların.

Zaten son şansı artık gene bilmezse hem baya küfür yer hemde itibar kaybeder.

Bencede adamın bir kere sütten ağzı yandı.Aynı durumu kesin kesin kesinleşmeden söylememesi lazım ve o da bunun farkında.O yüzden olabilir diyorum.

Bu kadar açık ve net konuştuğuna göre çok güveniyor olmalı.Ama eğer açıklanmassa ciddi itibar kaybeder ve analizlerini yazılarını seven insanlarda uzaklaşır kendisinden;).Umarım doğru çıkar.Ama çok büyük bir transfer olmayacağını düşünüyorum,yani yıldız falan değilde hani belki Türkiye liginden bir transfer açıklanabilir.Çünkü yabancı transferinde bana göre bu kadar net konuşmaz;).

Bu kadar açık ve net konuştuğuna göre çok güveniyor olmalı.Ama eğer açıklanmassa ciddi itibar kaybeder ve analizlerini yazılarını seven insanlarda uzaklaşır kendisinden;).Umarım doğru çıkar.Ama çok büyük bir transfer olmayacağını düşünüyorum,yani yıldız falan değilde hani belki Türkiye liginden bir transfer açıklanabilir.Çünkü yabancı transferinde bana göre bu kadar net konuşmaz;).

Aslında açıklanacak ismin Türk olmasında korkuyorum.

transferj.png

Evet bu futbolcu benim bahsettiğim orta saha oyuncusu. Milliyetini söylemesem bana kızmazsın sanırım. Sevgilerimle. Melih)

Manisasporlu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'ın transferi her an açıklanabilir. Bu isimler dışında bir isimde olabilir ama bu gece 03:00'te yeni transferimiz belli olacak. Kaynak Melih Şabanoğlu (GS TV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt