Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Bu kadar açık ve net konuştuğuna göre çok güveniyor olmalı.Ama eğer açıklanmassa ciddi itibar kaybeder ve analizlerini yazılarını seven insanlarda uzaklaşır kendisinden;).Umarım doğru çıkar.Ama çok büyük bir transfer olmayacağını düşünüyorum,yani yıldız falan değilde hani belki Türkiye liginden bir transfer açıklanabilir.Çünkü yabancı transferinde bana göre bu kadar net konuşmaz;).

ooo nbr renktaş:) sence daha kaybedecek itibarı kaldımı?

(Vallahi kaynağım önce söyledi, sonra da inkar etti. Ben de şaşırdım. Ama zaten daha önce anlaştığımızı biliyordum. Galiba Rijkaard’dan onay geldi. Sevgilerimle. Melih)

Böyle bişey yazdı melih abi.İnşallah doğru çıkar şu kaynağının söyledikleri...

Temmuz 4th, 2009 at 14:33

(Birkaç saat içinde açıklanır. Çünkü yeni futbolcumuz kamp yolunda. Sevgiler. Melih)

Temmuz 4th, 2009 at 14:38

(Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00′te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Sevgilerimle. Melih)

Ilk basta bir kac saat demis 5 dk sonra gece 3 demis.

Kesin Ufuk Ceylan'dır.

Aslında açıklanacak ismin Türk olmasında korkuyorum.

Bende;).Ama Gürhan renkdaşımın eklediği sayın Mş'nin cevabında yabancı olacağı görünüyor.Milletini açıklamassam kızmassınız bana diye;).Ozaman Mş ciddi emin ve kaynağına güveniyor.3'e kadar nöbet var bekliyeceğiz;).

Arkadaşlar biraz tahmin yüretelim.Haldun Üstünel büyük ihtimal Fransada. Fransada bi takımdan olabilirmi acaba :D

O değil Manisalı 2 topçu açıklanacaksa o saatte hiç beklemem valla. Zaten dünden kalan bir yorgunluk var, yatar uyurum. :D

isim Rosicky bu arada M.ş kaynaklı değil benim duyumumdur...isteyen güveniyorsa m.şye rosickymi diye sorsun bakalım ne diyecek?

(Vallahi kaynağım önce söyledi, sonra da inkar etti. Ben de şaşırdım. Ama zaten daha önce anlaştığımızı biliyordum. Galiba Rijkaard’dan onay geldi. Sevgilerimle. Melih)

Böyle bişey yazdı melih abi.İnşallah doğru çıkar şu kaynağının söyledikleri...

eğer yanlış çıkarsa :p

Manisasporlu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'ın transferi her an açıklanabilir. Bu isimler dışında bir isimde olabilir ama bu gece 03:00'te yeni transferimiz belli olacak. Kaynak Melih Şabanoğlu (GS TV)

ya saat 14te kamp yolunda yeni transferimiz demiş naısl bir kamp bu gi git bitmiyo gerçkten çok kafam karıştı hattım gsmobile teli sesliye aldım sabaaha kadar mesaj geldi geldi :)

Melih Abi bombanın fitilini ateşledin valla :) hadi hayırlısı kim diye sormuyorum nasıl olsa öğreniriz ama nöbetçiyiz bu akşam… Saygılar.

Melih abi önceden anlaştıgımız bir oyuncu diyor ve rijkaartan onay gelince tam olarak anlaşılmış demeki..

rijkaardın izleyipte getirecegi bir oyuncu degil demekkii.

ooo nbr renktaş:) sence daha kaybedecek itibarı kaldımı?

İyiyim renkdaşım sen nasılsın?.Geriye kalan itibar zaten analiz ve yazılardan hatta güzel Türkçe kullanmasından;).Eğer söylediği transfer açıklanmaz ise onu yazıları,analizleri,güzel Türkçesi bile kurtaramaz;):).

Temmuz 4th, 2009 at 14:33

(Birkaç saat içinde açıklanır. Çünkü yeni futbolcumuz kamp yolunda. Sevgiler. Melih)

Temmuz 4th, 2009 at 14:38

(Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00′te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Sevgilerimle. Melih)

Ilk basta bir kac saat demis 5 dk sonra gece 3 demis.

Herhalde bakti, olmazsa ayvayi yiyecek, bari insanlar uyusunda, yarin hatirlmazlar falan diye düsünmüstür :D :D :D

Bu arada Ufuk,Sezer falanda olabilir yani şaşırmayın sakın :)

yerli bir oyuncu degilse tombili olayım taocu olayım:D:D

Ufuk için 12'ye kadar dayanmam.. :D

Türk olsa söylerdi bence..

Benim aklıma bir fikir geldi. Daha önce Keita nın fiziki özelliğini ve oynadığı ligi tahmin etmiştim az çok ( isteyene ispatlanır :D ) ... neyse;

Lincoln malum Dortmundda görüntülenmiş. Şimdi kampa katılcak olsa orda ne işi olurdu ? o halde bir oyuncu değiş tokuş durumu söz konusu ise :

Lincoln artı para yada her neyse Frei olabilir diye düşündüm şimdi. yada ordan bir orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt