Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Blogunu sunlari yazdim, bakalim yayinlayip cevap verecekmi?:

"Merhaba Melih abi,

önce saat birkac saat icinde aciklanacak demissin, sonra saat 3'te diye kesin bir saat vermissin. Demeki kesin, yoksa öyle bisey demezsin (bir sürü insan hayal kirikligina ugrayacak ve seni ciddiye almayacak). Ondan sonra "Eger gelmezse kim oldugunu aciklayacagim ama" demissin?!? Vede, su anda kamp yolunda yazmissin baska bir yorumda...

Yani yanlis anlama ama, cok cok celiskili yorumlarin var.

Geliyormu gelmiyormu? "

en güzeli kestirmeden sormuşsun bakalım ne diyecek...

ya defansif bir orta saha oyuncuya ne ihtiacimiz var?

Topal,Ayhan,Sarp, Baris,Linderoth, Güven = 6

Nereli bu yeni Galatasaraylı vatandaşımız, bari bir ipucu verin, G.Amerikalı mı? Avrupalı mı? Asyalı mı?

(Vermeyeceğim yanıtlar için başka soru var mı?:-))) Sevgiler. Melih)

Bunu yazmış başka bir renkdaşımızın yorumuna.Demek ki Türk değil.

Türk olsa da yazmaz bence! Türk olma ihtimali çok yüksek Harun renkdaş benim hislerim kuvvetlidir sen bana güven ;)

Ve beklenen gerçeklesti.Alpay Asma Galatasaray da. :).Beni aldılar arkadaslar su an Hollanda kampına katılmak üzere yoldayım. :)

Aurelio gelecek bence bakın görün :D

Blogunu sunlari yazdim, bakalim yayinlayip cevap verecekmi?:

"Merhaba Melih abi,

önce saat birkac saat icinde aciklanacak demissin, sonra saat 3'te diye kesin bir saat vermissin. Demeki kesin, yoksa öyle bisey demezsin (bir sürü insan hayal kirikligina ugrayacak ve seni ciddiye almayacak). Ondan sonra "Eger gelmezse kim oldugunu aciklayacagim ama" demissin?!? Vede, su anda kamp yolunda yazmissin baska bir yorumda...

Yani yanlis anlama ama, cok cok celiskili yorumlarin var.

Geliyormu gelmiyormu? "

yayınlarmı sence?

Bu arada bence eğer birisi açıklanacak diye duyduysa doğrudur ama ismi bilmiyor olabilir o yüzden ismi açıklamayarak ümit vermemeye çalışıyor olabilir, cıtayı yükseltmeyelim yorumunuda bir göstergesi. Yani bildiginin sadece gece 3te açıklanacak kısmı doğruysa o isim rosicky!

Farkındaysanız keitada da aynısı oldu, govou dendi Keita geldi. Şimdide Gallas deniyor Rosicky gelebilir. Ayrıca gelecek oyuncu türk olsa veya isimsiz biri olsa klüp bunu gecenin 3ünde açıklamaz. Gökhan Zanı da gündüz açıkladılar sonuçta...

Bakalim ne yazacak.

Hala cevap yok :)

yayınlarmı sence?

Bu arada bence eğer birisi açıklanacak diye duyduysa doğrudur ama ismi bilmiyor olabilir o yüzden ismi açıklamayarak ümit vermemeye çalışıyor olabilir, cıtayı yükseltmeyelim yorumunuda bir göstergesi. Yani bildiginin sadece gece 3te açıklanacak kısmı doğruysa o isim rosicky!

Farkındaysanız keitada da aynısı oldu, govou dendi Keita geldi. Şimdide Gallas deniyor Rosicky gelebilir. Ayrıca gelecek oyuncu türk olsa veya isimsiz biri olsa klüp bunu gecenin 3ünde açıklamaz. Gökhan Zanı da gündüz açıkladılar sonuçta...

Yayinlanacagini pek inanmiyorum, ama denemekte fayda var.

Bu adam bilse bilse Adnan Sezgin'in yaptıgı transferi bilir :D oda Türk olur.

nereye yazıyosunuz yorumları

yayınlarmı sence?

Umarım yayınlar,yayınlaması lazım;).

Katılıyorum yazdığın yoruma hep çıkan isimin takım arkadaşını alıyoruz;).Bu isim Rosicky olabilir bana da öyle geliyor;).Ama şuna eminim eğer açıklanacak ise bu isim Türk olmayacak ;).

Melih Şabanoğlu kolay kolay yanlış haber vermez ki helede bu kadar kesin bir üslûpla.Gayın-Sin programındaki abimizdir sonuçta.Yanıldığıda olmamıştır denilebilir bugüne kadar.T.D. konusunda 4 seçenek vardı Yiğit Şardan demişti sonuçta.

Yani bu gece nöbet var :D

Yalnız herkes Forumla MŞ'yi takip ediyor.

Galatasaray.org'u takip eden yok. :D

Belki daha erken açıklanacak:D

Aurelio olabilirmi acaba?

M.Şabanoğlu'nun sitesi neydi arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt