Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

slm renkdaşlar geceniz güzel olsun beni de ekleyin nöbet listesine:cool:

Yönetime sesleniyorum..!!:D:D.Acil yönetimden birilerini tanıyın ya böyle olmuyor en azından daha güvenilir kaynaktan öğreniriz:D:D:D:D:D:D:D.Adminlerimizden öğrenmiş oluruz:):).

bence lucas neil gelicek kewella beraber...

ingiltereden değilse Valenciennes - Carlos Sanchez .

Harbiden Aurellio olmasin?

Linderoth u yedekleyecek ve hafif genc bir oyuncu bekliyorum..

Ayrica Lincoln un ayriligi kesinlestiigi icin hafif yaratici ozellikleri olan bir orta saha da ihtiyac bence..

Bekleyelim gorelim,ben inaniyorum Melih Agabey e.

Vincenzo Grella olabilir isim sadece duyum ama net değil

Deco Galatasarayda!

Uçaktaymış :o

Hoşgeldiniz Deniz Bey.Nöbet listesinden Harun arkadaşımız sorumlu.Bir zahmet eklesin.

:):).Hemen ekliyorum:):):).

Evet nöbette kalan diğer arkadaşlarda adını söylesin listeye ekliyim ona göre :simit: :cay:alacağım:):):):).

Bu aksam, galatasaray.org'un basinda kamp kuruyoruz desenize :D Yahu gece nöbetine Semih Sentürk'ü de alalim yanimiza ;)

Melih abi bende bu transfer işleri sayesinde seni tanıma fırsatı buldum (Yazdığın bilgi dolu güzel yazıları). Ancak kesinlikle transfer haberleri için taraftarları heyecanlandırmanı doğru bulmuyorum çünkü herhangi bir terslikde, insanların sana olan saygıları azalıyor.

Bende bunları yazdım bakalım.

Keita > Deco zaten ya.

Aurellio gelirse bu gece taklalar atarak yatarım. Muhteşem bir oyuncudur gözümde.

:):).Hemen ekliyorum:):):).

Evet nöbette kalan diğer arkadaşlarda adını söylesin listeye ekliyim ona göre :simit::cay: alacağım:):):):).

Al, ekle bakim :)

Baris Arslan, Caner Akbaba, Bahadır Karasu, didem martinovic, Ufuk Güven, Erhan Söylemez, Cüneyt Şimşek, Ömer İlikan, Furkan Boz, Çağatay Aksu, Caner Akdemirci, Harun KORKMAZ, gurkan sadikoglu, özgür şen, emrah kaya, gökmen sencer, Berk Balcı, Baran ovabağ, mehmet uygun, Enes Koyuncu, berkay yaltır, Onur Albakar, Kadir Safa KARAKAŞ, Alperen Savaşkan, Berk YILMAZ, Batuhan Turan, Bilgehan Koca, tülay güneş, Çağlar Çağlayan, aytac tas, Uğur Yurtsever, Numan Yılmaz, tamer büyük, Murat KARTAL, Serdinç Sevinç, Refik Akkülah, Kemal Sözen, Turan Tanrıöven, alpay asma, Koray Sarıoğlu, Faruk Demirtas, ufuksirin, Kaan Acar, Okan Çelik, Onur Kinisiz, gürhan can, Behcet Sonmez, Atilla Çelik, Yunus Boğazlıyanlı, Oğuz Derici, Nail Arda, Sezer Öztürk, Enes Ersin Çelebi, Ziya Karasahin, Goksu Toprak, Ertuğrul Güven, emre aydin, Burak Eren, İrfan Akça, T.Cem MARAL, Oğuzhan Yeşil, Ahmet Kılınç, mert aydın, Hakan Bartu, Murat Boz, Murat Baydemir, Tufan Kutbay, Ahmet Çelik, Ersin Kaçar, Can Akkaya, Can Efe, Fatih Bilir, Cem Sunger, Mehmet Vural, M.Akın.GÜNEY, burak-kara, Önder Şahin, Arthur Unal, Levent Aslan, Doruk Özyer, İpek Gürkan, Burak Yıldız, Şebnem Başaran, Emre Arıcı, Mert Keskek, Burak Topaloğlu, Ertan Elibol, Emir NAMLI, saim karakuzu, yasin şahin, mustaademir, onur sinapoğlu, Aziz Karakuş, Erkan Eryürek, Fatih çimen, Serhan Bahar, Burak Yurtsever, Sinan karabasan, Rabia Cevik, Çağatay Vatansever, Serdar Mullaoğlu, Muhammet Gülhan, Metin Yılmaz, Cafer Oruc, mustafa kolagasi, serhat sancaklı, Bekir Gülkan, Şahin Kubat, Ferdi Dinli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt