Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Onlarca kişi yorum bırakmış oluyor gün içinde. Her birini dikkatli bir şekilde okuyup yanıtlıyor. O yüzden yeni mesaj yazanlar daha bekleyecek. Önceden de dediğim gibi açıklansa da açıklanmasa da Melih abiye olan sevgim ve saygım asla değişmeyecek. Bir transfer haberi için onca güzellikleri paylaşan bir insanı aşağılayacak değilim.

Valenciennes - Carlos Sanchez

Al, ekle bakim :)

Baris Arslan, Caner Akbaba, Bahadır Karasu, didem martinovic, Ufuk Güven, Erhan Söylemez, Cüneyt Şimşek, Ömer İlikan, Furkan Boz, Çağatay Aksu, Caner Akdemirci, Harun KORKMAZ, gurkan sadikoglu, özgür şen, emrah kaya, gökmen sencer, Berk Balcı, Baran ovabağ, mehmet uygun, Enes Koyuncu, berkay yaltır, Onur Albakar, Kadir Safa KARAKAŞ, Alperen Savaşkan, Berk YILMAZ, Batuhan Turan, Bilgehan Koca, tülay güneş, Çağlar Çağlayan, aytac tas, Uğur Yurtsever, Numan Yılmaz, tamer büyük, Murat KARTAL, Serdinç Sevinç, Refik Akkülah, Kemal Sözen, Turan Tanrıöven, alpay asma, Koray Sarıoğlu, Faruk Demirtas, ufuksirin, Kaan Acar, Okan Çelik, Onur Kinisiz, gürhan can, Behcet Sonmez, Atilla Çelik, Yunus Boğazlıyanlı, Oğuz Derici, Nail Arda, Sezer Öztürk, Enes Ersin Çelebi, Ziya Karasahin, Goksu Toprak, Ertuğrul Güven, emre aydin, Burak Eren, İrfan Akça, T.Cem MARAL, Oğuzhan Yeşil, Ahmet Kılınç, mert aydın, Hakan Bartu, Murat Boz, Murat Baydemir, Tufan Kutbay, Ahmet Çelik, Ersin Kaçar, Can Akkaya, Can Efe, Fatih Bilir, Cem Sunger, Mehmet Vural, M.Akın.GÜNEY, burak-kara, Önder Şahin, Arthur Unal, Levent Aslan, Doruk Özyer, İpek Gürkan, Burak Yıldız, Şebnem Başaran, Emre Arıcı, Mert Keskek, Burak Topaloğlu, Ertan Elibol, Emir NAMLI, saim karakuzu, yasin şahin, mustaademir, onur sinapoğlu, Aziz Karakuş, Erkan Eryürek, Fatih çimen, Serhan Bahar, Burak Yurtsever, Sinan karabasan, Rabia Cevik, Çağatay Vatansever, Serdar Mullaoğlu, Muhammet Gülhan, Metin Yılmaz, Cafer Oruc, mustafa kolagasi, serhat sancaklı, Bekir Gülkan, Şahin Kubat, Ferdi Dinli

Evet aramızda para toplamadan bu kadar kişiye :cay::simit: alamayız:D.

:):).Hemen ekliyorum:):):).

Evet nöbette kalan diğer arkadaşlarda adını söylesin listeye ekliyim ona göre :simit: :cay:alacağım:):):):).

benide yaz renktaş ama benim psiko klinik synopsisinide yazmam lazım sürekli aktif olamayabilirim ;) Simit+çay fırından çıkınca haberim olsun ama.

Nöbet listesine beni de yazın lütfen.

Hafta sonuna kadar 2 transferi kampa katmaya calısıcaz demişti haldun abi 1cisi tamam buda ikincisi olabilir ben sag bek bekliyorum

Aurelio degildir insallah. Cok büyük hayali kirikligi yasarim acikcasi, en ihtiyacimiz olmayan bölge defansif orta saha, Topal, Linderoth, Sarp, Güven hatta Baris ve Ayhan'i da sayabiliriz, ofansa pek katkilari yok cünkü. Bildigim kadariyla da Aurelio hala sakat. Ama Melih abi de daha cok defansif bir adam demis, ince isler de yapabiliyormus falan, Biglia tarzi galiba. En önemli nokta bence bu adam duran top kullanabiliyor mu?! Kullanamiyorsa yandik, seneye takimda etkili duran top kullanabilen tek bir oyuncumuz olmayacak demek oluyor cünkü!

Ben de sabaha kadar beklerim babalar... Yazınız beni :D

Yazıyorum hepinizi:):).Simit çayları sipariş verdim :D.

Zaten bugün transfer bombası patlamayınca rahat edemedik. Meğer geceye saklıyorlarmış. Zaten geceleri nöbetteyiz her daim. :D

söylemiştim bende sabaha kadar pes turnuvası var evde :D ekleyiniz

Bu saatte caymi gider ya sen bana bi efes söyle :D

Bence yalan arkadaşlar gidin yatın.

Aurelio olmasin, istemiyorum kendisini

Benide yazın listeye :cay: ım çift şeker olsun :D

Vincenzo Grella olabilir isim sadece duyum ama net değil demin gözden kaçmış:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt