Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Aman Madrid ve Guti olayı falan sadece hikaye olsun.Rezil rüsva oluruz söyleyeyim şimdiden. Hoş kişilerin cinsel tercihleri beni ilglendirmez ama rakip forumdakiler bunu eminim kullanacaklardır...

renktaş geçen senede baros a kulp taktılar.guiza erkekti ne oldu:2aloh1::ka05:

nöbete kalcak var mı :D

arkadaşlar MŞ güvenilir bi kaynak mı ?
en güvenilir. şimdi bazı arkadaşlar yalancı diyor. ama adam GSTV de çalışıyor. bu kadar yalan söylese sen taraftarı galeyana getiriyorsun diye işten kovarlar. ve ben 1 yıldır sitesini takip ediyorum. Houiller olayını ilk o yazdı. Keita'yi bildi. Fransa'dan bi sağ açıkla anlaşıldı govou değil dedi. Riijkaard olayında yine kariyerli ve büyük bir hocayla anlaştık dedi. niye buradaki arkadaşlar inanmıyor merak ediyroum.

Aaah ahh Tim Cahill olsa tadından yenmez de çıtayı çok yükselttik hayal kırıklığına uğrayacağız sonra

Sanmiyorum Cahill oldugunu. Melih abi Keita kadar ses getirmez dedi. Cahill ses getirmeyi birak, yikar ortaligi.

bencede olmucak.daha keita yı yeni aldık.bu kadar acele etmezler.ayrıca lincoln nonda linderothun akibeti belli değilken çok lüks olur

renktaş geçen senede baros a kulp taktılar.guiza erkekti ne oldu:2aloh1::ka05:

Da Guti'nin 50 yaşlarında bir trans ile ilişkisi var.Ve birkaç trans arkadaşıda.Neyse konumuz onun cinsel yaşamı değil ama bu kulüp böyle adamı kaldıramaz kaldı ki medya nasıl soysuz biliyoruz.

Marco kampa nasıl katılacak?

Sakat değil mi ? Ameliyat olucaktı galiba.

Bence Marco değil.

Aurellio olması imkansız.Türkiyede fenerden başkasında onayamaz Aurellio sözleşmesi gereği...5-6 milyon euro da bonservis bedeli vermezler herhalde ona...

bence gerek yoktu..linderoth-ayhan-mehmet topal-barış yetmezmiydi ?

Sanmiyorum Cahill oldugunu. Melih abi Keita kadar ses getirmez dedi. Cahill ses getirmeyi birak, yikar ortaligi.

Evet o yüzden çıtayı düşürmek lazım dedim renktaş,artık bekleyelim,bakalım neler olacak

Atilla abi su konuyu acsan artik nasil olur?

Gelson Fernandes olabilir mi?Bir forumda konuşuluyo.Daha önce hiç dikkatli izlemedim iyi olur mu acaba??

en güvenilir. şimdi bazı arkadaşlar yalancı diyor. ama adam GSTV de çalışıyor. bu kadar yalan söylese sen taraftarı galeyana getiriyorsun diye işten kovarlar. ve ben 1 yıldır sitesini takip ediyorum. Houiller olayını ilk o yazdı. Keita'yi bildi. Fransa'dan bi sağ açıkla anlaşıldı govou değil dedi. Riijkaard olayında yine kariyerli ve büyük bir hocayla anlaştık dedi. niye buradaki arkadaşlar inanmıyor merak ediyroum.

teşekkürler renkdaşım...;)

Ya Melih Bey daha önceden rotanın İngiltere'ye çevrildğini belirtmedi mi ..? O zaman oradan bir isim olur ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt