Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

:2aloh1:

Hani saat 3'de aciklaniyordu Melih Bey,

Ama bügün aciklanir'sa yinede hakkini vermek lazim, tabi..

melih kolpa haber yapmaz

Transfer Tobol maçı sonrasında Zabri'ye ve Ayhan'a kusulan öfkelerden sonra yapılacak.

Demedi deme Melih'cim :D

(Yok söylemem. Herkes GSM ve resmi siteden öğrensin. Doğrusu bu. Eğer gelmezse kim olduğunu açıklayacağım ama. Sevgilerimle. Melih)

Bazilari prim yapma ugruna ilk ben yazayim cabasindayken iste gercek bir Galatasdarylinin durusu.

47 yaşındaki adam Galatasaray' lılığı öğretmeye çalışıyor kendi sitesinde. Yazdığı yazıların altına 2 tane yorum yapmış. Ama gel gör ki 18lik 22 lik adamlar sanki yaşıtları gibi adama sululuk yapıyorlar. Yazık. İyice Fener' e benzedik. :rolleyes::(

Transferin üçte açıklanmasının nedeni bu futbolcunun o saatlerde kampa katılacak olması galiba. Bu futbolcu oyunun iki yönünü oynayan bir orta saha futbolcusu. Yani Defansif ve Ofansif orta sahasi. Ve kanımca ses getirecek bir transfer.

uzun süredir bu forumu takip ediyordum üye olmak buguneymiş umarım siz degerli renkdaslarımla iyi vakit geçiririm transfere gelirsek Keıtadan sonra bütceyi çok zorluycak bir adam alıcagımızı sanmıyorum tahmin Gelson Fernandes

uzun süredir bu forumu takip ediyordum üye olmak buguneymiş umarım siz degerli renkdaslarımla iyi vakit geçiririm transfere gelirsek Keıtadan sonra bütceyi çok zorluycak bir adam alıcagımızı sanmıyorum tahmin Gelson Fernandes

Hoşgeldin renktaş. Bu foruma yazdıkca anlayacaksın i, çok farklı bir ortam. Gerçekten moderatörülerle, yöneticilerle üyelerle aile gibiyiz. Yaşadıkca anlayacaksın (:

Transferin üçte açıklanmasının nedeni bu futbolcunun o saatlerde kampa katılacak olması galiba. Bu futbolcu oyunun iki yönünü oynayan bir orta saha futbolcusu. Yani Defansif ve Ofansif orta sahasi. Ve kanımca ses getirecek bir transfer.

Bence Melih Bey 'in de dediği gibi beklentiyi yükseltmeyin.

Hoşgeldin Okan. :)

Hosgeldiniz, umarim iyi vakit gecinirsiniz :)

Bence'de Gelson olabilir, cünkü Man City tarafindan satilik, ayrica Ingiltere'de cok isteyeni yoktur.

Ama ben Kim'in gelmesini isterim.

Hoşgeldin renktaş. Bu foruma yazdıkca anlayacaksın i, çok farklı bir ortam. Gerçekten moderatörülerle, yöneticilerle üyelerle aile gibiyiz. Yaşadıkca anlayacaksın (:

biliyorum Özgür abi 1 senedir takip ediyorum teşekkürler sanada teşekkurler Abdulllah abi

Hosgeldiniz, umarim iyi vakit gecinirsiniz :)

Bence'de Gelson olabilir, cünkü Man City tarafindan satilik, ayrica Ingiltere'de cok isteyeni yoktur.

Ama ben Kim'in gelmesini isterim.

teşekküreler öncelikle bu arada İsveç milli takımında gözlediğim Kimin Tobiyle uyumuydu gelirse Tobiyle uyumundan dolayı cok yararlı olur

teşekküreler öncelikle bu arada İsveç milli takımında gözlediğim Kimin Tobiyle uyumuydu gelirse Tobiyle uyumundan dolayı cok yararlı olur

Aynen Okan aynen.

Bu'da bir sebeb neden bu transferi bu kadar cok istiyorum.

@Murat Altun

Kim Källström.

iyiki uyumuşum diyebilirim artık başlar yok uçağı bozulmuş saat 14de gelecek tam uçağa binecekken vazgeçmiş filan of of ne kadar da umutlanmıştım ya

iyiki uyumuşum diyebilirim artık başlar yok uçağı bozulmuş saat 14de gelecek tam uçağa binecekken vazgeçmiş filan of of ne kadar da umutlanmıştım ya

renktas, umudunu okadar cabuk yitirme :) Bak suraya yaziyorum saat 14'de aciklanir

7 Haziran Pazar gününde başladığımız transfer haberlerinde girdiğimiz ilk haberdi Lucas Neill..

Başarılı savunma oyuncusunun sözleşmesi 1 Temmuz'dan itibaren bitiyor ve oyuncu serbest kalıyordu.

Hem stoper, hem sağ bek, hemde önlibero oynayan tecrübeli oyuncunun iknası biraz uzun sürdü.

İkna etmekte en büyük görev Avustralya milli takımından çok yakın arkadaşı olan Harry Kewell'a düşmüştü. Büyücü'de Neill ile uzun uzun görüşerek onu ikna etmemizdeki en büyük etken oldu. Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ında yoğun çabaları sonucunda oyuncu gelmeyi kabul etti.

Kolay değil sonuçta EPL'de yıllarca oynamış, son senesinde kaptanlık yapmış, Avustralya milli takımının kaptanlığı yapan bir oyuncuyu kadronuza katmak için uğraşıyorsunuz.

7 Haziran'da girdiğimiz haberden sonra tam 1 ay geçti. Zaman zaman Neill hakkında bilgilendirme yazıları yazdık sizleri bilgilendirmek amacıyla..

26 Haziran'da transferdeki genel durumu anlatan yazımızda Neill transferinin bittiğini söylemiştik.

Ve kesin olarak anlaşmaya varıldığını 1 Temmuz günü Hoşgeldin Lucas Neill haberiyle açıklamıştık.

Şimdide Lucas Neill'in imza attığını söylüyoruz.

Çok büyük olasılıkla bu transfer bugün veya en geç yarın açıklanır.

Lucas Neill Galatasaray'da..

Hayırlı uğurlu olsun..

FCN Blog

FCN Blog hangi blog ya ilk kez okiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt