Çifte Standartın Böylesi ?

Civelli'nin Futacs'a 3 yumruğu - YouTube

Tükürmediği halde ceza alan , yazmadığı twit yüzünden ceza alan Melo yu gördüükten sonra şu adama ceza vermeyen federasyona ne desek az. bırak ceza almasını . bırak kart görmesini , ne maç sırasında pozisyona faul verildi nede aradan 1 hafta geçecek olmasına rağmen disiplin kuruluna bile sevkedilmedi. her fırsatta ağlayıp duran anadolu takımları bu tarz olaylarda hep ört pas ediliyor . resmen çifte standart uygulanıyor .

Son düzenleme:
oha lan civelli zaten futbolcu değil bildiğin boksör

elin oglu silahla milli takim kampini basiyor ceza almiyor buna mi verecekler
anca melonun tweetlerine bakar bu serefsizler

Meloya ceza versinler karısı tweet attı diye o daha vahim. Hem adam ölmemiş, ölse belki ceza olurdu yani.

I am the one who knocks!

Düşünün ben ilk defa görüyorum. Medya zaman bulamamış olsa gerek Melo yüzünden.

Pozisyon temiz devam kararı doğru

Milli takimimizi bu tip haberlerle yipratamazsiniz!

Meireles tükürmedi ama Melo tükürdü.
Emre aslında çok iyi bir çocuk. Bi tanısanız çok seversiniz.
Ayrıca şike sahaya yansımadı çok şükür.

Arjantin'imize indirilen darbe derler.

Civelli 'de bir Lugano havası gördüm. Çalışma tarzı onunki gibi ince. Herşeyi yapıyor ama kurban ölmüyor, gündem oluşmuyor.

vay arkadaş işe bak ya güler misin ağlar mısın çifte standarttan da öte bir şey bunu görmeyen hakem kördür net

Görüldüğü üzere vuruyor ama darbelerin hiç biri bel hizasının altına doğru değil, o kadarı futbolun fıtratında var, buncacık darbeyle yere düşmesi inandırıcı değil, erkek oyunu bu sonuçta...Ben de devam ettirirdim, bravo hakeme; ancak birçok hakem burada eyyam yapardı, MHK MHK olsa bu haftaki derbiyi bu kardeşimize verirdi ama nerdeee?!...

fenerasyon bizden baska bir takımla neden ugrassın ?

Geri
Üst Alt