- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
ustad yıne karavanaDoğum günün kutlu olsun aslan parçası o zaman şimdiden @Cihan Ağzıkara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ustad yıne karavanaDoğum günün kutlu olsun aslan parçası o zaman şimdiden @Cihan Ağzıkara
Tüh neyse geçmiş sağ kalırsak seneye bu arada çok güzel günde doğmuşsun CihanYok 19 Mayıstı
İyi polisten kastı ne anlamadım ki dayı
umut gül'ün gse rütbesi sana verilmeli rengim çok doğru bir noktayı parmaklamışsın

Deallisteyi hazırla almayanı sevsinler
Ama forum dışından iletsin bir daha dönmeyecek öyle şart üstat
dönmeyecem neco bi daha foruma gireni kainat hoplatsınAma forum dışından iletsin bir daha dönmeyecek öyle şart üstat
Yok onun sözünü alacağım ondan sonra ama şimdi benim işlerim kaldı sen rahat ol sende kardeşim seni götüreceğim bir aksilik olmazsa hürmetlerdönmeyecem neco bi daha foruma gireni kainat hoplatsın
Ustad kivirmayi birak da atesle 10bini. Girmeyeceğim diyor işte.Yok onun sözünü alacağım ondan sonra ama şimdi benim işlerim kaldı sen rahat ol sende kardeşim seni götüreceğim bir aksilik olmazsa hürmetler
Kıvırmak mı? Takipte kal beni özleyeceksin bence de neyseUstad kivirmayi birak da atesle 10bini. Girmeyeceğim diyor işte.