Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.563
- 55.767
- 4.478
Cihat Arslan: "Galatasaray ile hatrı sayılır insanlar aracılığıyla yardımcılık konusunda iletişimim oldu. Faydalı olacağıma inanıyorum." (Haber Global)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cop olmadigi icin mi istemiyoruz?İstemezük.
Kesinlikle.Ptt 1.lig ile süper lig arasında bir hoca ancak bu fetö vs söylentileri can sıkar.
Aynen. Aslında taktiksel deha. Doğru söylüyon.Cop olmadigi icin mi istemiyoruz?
Kimse oyle oldugunu iddia etmedi. Sevgili futbol fakiri Fatih Hocamizin son 15 yilda yaninda duran bostan korkuluklarinin hepsinden iyi. Yardimci rolu icin gayet yeterli. Ustelik birinci yardimcida olmayacak.Aynen. Aslında taktiksel deha. Doğru söylüyon.
Kewell gibi, Sneijder gibi, gibi marka isimler varken bu konuda teklif götürebileceğimiz, Hala Cihat Arslan falan filan diyorsunuz ya, ne diyeyim...Kimse oyle oldugunu iddia etmedi. Sevgili futbol fakiri Fatih Hocamizin son 15 yilda yaninda duran bostan korkuluklarinin hepsinden iyi. Yardimci rolu icin gayet yeterli. Ustelik birinci yardimcida olmayacak.
Bu saydigin efsaneleri bizde seviyoruz da, konu yeni teknik kadroya ulkeyi rakipleri bilen bir yerli yardimci.Kewell gibi, Sneijder gibi, gibi marka isimler varken bu konuda teklif götürebileceğimiz, Hala Cihat Arslan falan filan diyorsunuz ya, ne diyeyim...
Hayalimde bir Galatasaray var. Yardımcı antrenörü Wesley, sportif direktörü Didier Drogba. Bu tip isimlerle donatılmış bir Galatasaray görmeyi tercih ederim. Sahadaki futbolcusundan rakibine kadar önünü ilikler bu gibi adamların karşısında. Böyle isimlere yoğunlaşmak gerek.
Hakikaten bu adam cemaatçi diye senelerdir doğru düzgün takım çalıştıramıyor dalga mı geçiyor yönetim bizimle? Başına ekstra dert almaya ne gerek var yeterince derdimiz yokmuş gibi.Ptt 1.lig ile süper lig arasında bir hoca ancak bu fetö vs söylentileri can sıkar.
İşin sonuçlanmasını bekleyelim bakalım.İmza gerçekleşirse eleştirimizi derinleştiririz egecim.Hakikaten bu adam cemaatçi diye senelerdir doğru düzgün takım çalıştıramıyor dalga mı geçiyor yönetim bizimle?