Çılgın Dershane 3 (17 Ocak 2014)

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
256528.jpg

Vizyon Tarihi: 17 Ocak 2014

Yapımı :
2014 - Türkiye

Tür : Komedi

Süre: 104 Dak.

Yönetmen : Kamil Çetin

Oyuncular : Paşhan Yılmazel , Ozan Aydemir , Duygu Çetinkaya , Okan Karacan , Zeynep Aktuğ

Senaryo : Şafak Güçlü , İrfan Saruhan

Yapımcı : Servet Aksoy

Film Özeti

İlki 2007 yılında gösterime giren ve ilgiyle karşılandıktan sonra ikinci bir filmle seriye dönüşen Çılgın Dersane, serinin üçüncü filmiyle karşımıza çıkıyor. Filmde bu sefer sadece öğrenciler arasındaki çılgın arkadaşlıklara tanık olacağız. Filmin yönetmenliğini ise Kamil Çetin'in yaptığı filmin oyuncu kadrosunda ise Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazer, Ozan Aydemir, Okan Karacan ve Zeynep Aktuğ’un yanı sıra Uçer, Buket Kahraman, Boğaç Aksoy, Ahmet Kayakesen , İrfan Arslanhan ve Ozan Güler gibi pek çok genç ve yeni isim yer alıyor.

Dersaneler arası müzik yarışmasında Özlem Dersanesi ekibimiz Antalya'da bir otelde konaklamaktadırlar. Dersaneyi temsilen katılacak olan Ali aniden hastalanır. Yarışma dışı kalmamak için kolları sıvayan öğrenciler hemen yeni bir temsilci arayışına girerler. Bu sırada otel çalışanı olan Zeynep dikkatlerini çeker. Bir yandan onu yarışmaya hazırlarlarken, hastalanan Ali'yle aralarında bir aşk filizlenir. Bir yandan da yarışmada rakip oldukları dersanenin öğrencileri de, kazanabilmek için kahramanlarımızın önüne her türlü engeli çıkarmaya da kararlıdırlar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GEWxXJUt73s[/media]​

cıx cıx cıx

tayyip bunu yasaklar kızlı erkekli hem de dersaneli :D

Tam tayyiplik filim :asd:

Ben en son 1'i duymuştum da 2'yi 3'ü ne ara çektiler . Fragmanları dahi izlemedim ama 2 3 göğüs görmek için 2 saatini hiç etmeye bayılanlar yine sinemalara akacaktır . Dvd'leri kapışılır . Delice izlenir . Amerikan özentisi bufalolar.

1 Aylik Ömrü var bu Filmin Türkiye Muz Cumhuriyetinde. Muz Cumhuriyetinin Muz Bosbakani bi van minit de buna ceker. Koyun Millet de Hülooooooggg demeye devam eder.

Yarı erotik

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ve bunun gibi filmlere malesef abazan Türk lise gençliği salonları doldurucasına gidiyor, zaten gençtürksel bilet zıvırtsı da var.. İyi de para kazanıyorlar.

Ben de film yapımcısı olmam bu filmin aynısını yapardım çünkü tamamen belirli bir hedef kitlesi olan ticari bir film.

İnsanımızın kafası başka bir halta çalışmaz zaten. Türk film sektörüne bir çöp daha kazandırıldı.

[Tapatalk]

Ergenler için akşama banyo malzemesi. :D

Geri
Üst Alt