Cim Bom, Fatih Terim'in Kapısını Çalıyor

Güven Soytürk

★★★★
Aslan Üye
Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin bileti kesildi, yönetim çalışmalara başladı. Son iddiaya göre Abdurrahim Albayrak, çok sevdiği Fatih Terim'le görüşecek.
Galatasaray'da Prandelli'den boşalacak teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merakla beklenirken, kulislerde ilginç bir iddia ortaya atıldı. Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak'ın çok sevdiği Fatih Terim'in kapısını çalacağı ve tavsiyesini isteyeceği söyleniyor. Albayrak'ın her fırsatta, "Galatasaray'ı Galatasaray yapan teknik direktör O'dur" dediği Fatih Terim'e, "Kadroyu en iyi tanıyan hoca sensin. Şu anda boşta olan adaylar da belli. Bu kadronun başına kimi koyarsak şampiyon oluruz" diye soracağı iddia ediliyor. Kulübe yakın kaynaklar İmparator'un sürpriz bir ismi Sarı-Kırmızılı ekibe önerebileceğini savunuyor.

Cim Bom, Fatih Terim'in kapısını çalıyor

Kendi aklı yok bunların sanırım. Haber doğruysa bıraksınlar kulüp yönetmeyi. Fatih hocayı ben çok severim ama vizyonsuz insanların kulüpte olması kadar aciziyet olamaz. Prandelli Mancini'nin kazığıydı. Bakalım Terim kimi önerecek.

Tamam Belli oldu Hamza gelecek wesleyi silebilirsiniz kadrolardan

Bu veya bunun önerdiği biri gelirse takımı bırakırım.

haha,rüyasını 2 ay önce gördüm.olabilir.:o

Bu kulubu birakacam bu gidisle artik.

Kimi önerecek hemen Hamzayı alın diyecek.Klüp kimlerin yönetimine kalmıs Yarabbim.Bu aponun bulacağı t.direktörden hayır gelmez zaten.

aman abi gozunu seviyim bizden uzak dursun artik , ne yonetici olarak ne de teknik direktor olarak gormek istemiyorum birdaha klupte.

Palavra haber. Yazılanlar elbet bir gün gerçekleşecek ama şimdi değil. Terim milli takımdan kovulduktan sonra. Şimdi zaten gelmez. Bir eli yağda bir eli balda.

Fatih Terim'in zor durumda Galatasaray'ı devraldığı nerede görülmüş? Devre arasında gelip hiçbir zaman muhteşem kariyerini riske atmaz , bir ihtimal Hamza Hamzaoğlu'nu getirebilirler.

Ben bi komplo teorisi sunmuştum ve yavaş yavaş gerçekleştiğini görüyorum. Terimin yardımcısı hamza hamzaoğlu geçici olarak getirilir, sezon sonu da her ikisi birlikte çalışmalara başlarlar. Hamza hamzaoğlu vatan millete hayırlı uğurlu olsun..

v201105181052340580874.mp4.jpg

Ne kadar salak salak haberler ya

Geri
Üst Alt