Cim Bom, Fatih Terim'in Kapısını Çalıyor

Ben bi komplo teorisi sunmuştum ve yavaş yavaş gerçekleştiğini görüyorum. Terimin yardımcısı hamza hamzaoğlu geçici olarak getirilir, sezon sonu da her ikisi birlikte çalışmalara başlarlar. Hamza hamzaoğlu vatan millete hayırlı uğurlu olsun..

Okudum onu renkdaş. inşallah öyle olmaz.

Futbolla ilişkimi kesmeme ramak kaldı.

Hamza gelirse başarılı olur, hükümetle yakın bir isim.

Bi Terim bide Lucescu

bunlar vefat edince kulubu kapatalim bence....

Takım kimlerin eline kaldı?Üzülmemek elde değil ama bu hale getirenlerede yazıklar olsun!.

Şu saatten sonra hala Fatih Terim in ayağına giden GS ın hainidir..
Ya adam zaten işlerin kötü gittiğini gördü parayıda buldu kaçdı gitti hala ne fatih Terim i

Asparagas haber büyük ihtimal...

GS olmasa adam işsiz kalacak

Halâ bu ft nin ismi anılıyorya yazıklar olsun bu td bozuntusundan ölmeden kurtulamayacağız.

Fatih Terim veya Hamza Hamzaoğlu gelirse ben onlar gidene kadar herhalde takımla ilgilenmem ve böyle bir durumda bütün komplo teorileride gerçekleşmiş olucaktır.

Ftnin yalakalari(maguruscu ve ali d) vesilesiyle kulübü dışarıdan yonettiğini daha önce defalarca belirtmistim. Bu kanı ispatlanmis oldu. Yazıklar olsun be nereden geldi bunlar gene, unal başkan ne güzel hepsini tekme tokat kovalamisti.

Ya arkadaşlar cidden kusura bakmayın ama hani şu takımı bırakırım söylemleri var ya.bana.sevdiğim kızı getirmezseniz intihar ederim diyen adamların söylemlerinden farklı gelmiyor e illaki aşağıda seyreden bir sürü atlarsan atla ulen getirmiyoruz kızı diyenler olacaktır bilmem anlatabildim mi

Geri
Üst Alt