Cim Bom'a Hamit Müjdesi!

Eren Arslan

10 Numara!

bf3ac1929407_w1.jpg

Galatarasaray'a durmak yok. Süper Lig'de Bursaspor'u 6-0'lık skorla sahadan silen ve lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 7'ye indiren sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası mesaisinde.

Haberin Devami GSC Portal'da

Zaten oynadığı zaman iyi oynamıyordu bundan sonra da hiç oynayamaz . İlerleyen yaşı + sakatlığı eklenince gerek kalmaz Hamite . Sene sonu teşekkür edilip yollanmalı .

ZTK maçlarında ve lig maçlarının son 30 dakikasında oynatılabilir, sağ bek olarak.

gel abi gel. tecrübene ihtiyaç var. en kısa sürede toparla

Oynamadıkça değere biniyor, 1 sene daha sakat kalsa 15M Euro'ya satmam diyenler çıkacak.

2-3 maç dışında vasatı geçemeyen, takımı yavaşlatan, olur olmaz top kayıpları yapan Hamit neden bu kadar bekleniyor, anlamadım.

Oynamadıkça değere biniyor, 1 sene daha sakat kalsa 15M Euro'ya satmam diyenler çıkacak.

2-3 maç dışında vasatı geçemeyen, takımı yavaşlatan, olur olmaz top kayıpları yapan Hamit neden bu kadar bekleniyor, anlamadım.

Bir soru kardes. Sabri hakkinda düsüncen nedir? Dünkü maci da baz alabilirsin genel düsüncende.

aman diyim.. takım biraz kıpırdandı ,hızlı oynamaya başladı.. hamit el frenini çeker oynarsa

Adam sakatlanmadan önce forumun yüzde sekseni sakatlansın defolsun gitsin diye beddua edip duruyordu bende dahil. Rezalet oynuyordu. Adam kendini özletince kıymete bindi, kör öldü badem gözlü oldu :)

Sağlıklıyken, düzenli her hafta forma alırken bile seyirciyi çıldırtan, istikrardan haberi olmayan bi adamdan bu dakikadan sonra ne bekliyorsunuz anlamıyorum gerçekten..

Bir soru kardes. Sabri hakkinda düsüncen nedir? Dünkü maci da baz alabilirsin genel düsüncende.

Sorunun sebebini anlamadım, ama cevap vereceğim tabi ki.

Sabri'yi en çok savunanlardan biri olmuşumdur genelde, belli bir potansiyelde olduğunu düşünüyorum, saçma hatalarını görmeye engel değil bu doğal olarak.

En olumlu oynadığı maçlarda bile sürekli sert, keskin eleştirilerin de olduğunu düşünüyorum. Bu durumdan da fazlasıyla etkileniyor bence, ne kadar amatörce de olsa.

Bu yazdıklarım doğrultusunda, Bursa maçındaki Sabri hakkında ancak müspet yorumlar yapabileceğimi tahmin edersin.

Sevgilim yokken dibimde tüy bitmez. Sevgilim varken etrafım kız kaynar misaline benzedi bu iş :dispirited::dispirited:

Adam sakatlanmadan önce forumun yüzde sekseni sakatlansın defolsun gitsin diye beddua edip duruyordu bende dahil. Rezalet oynuyordu. Adam kendini özletince kıymete bindi, kör öldü badem gözlü oldu :)

Sağlıklıyken, düzenli her hafta forma alırken bile seyirciyi çıldırtan, istikrardan haberi olmayan bi adamdan bu dakikadan sonra ne bekliyorsunuz anlamıyorum gerçekten..

:cool:

Burdayım ben hiç özlemedim birşey çıkmaz bu adamdan dert sahibi oldum bunun yüzünden

Bu sakatlıktan sonra aldığı pasları kaptırmadan dağıtsa yeter bana.

Sakatlıktan kurtulması güzel ama takımın açık ara en yavaş düşünen zekası en durgun oyuncusu. Uzak dursun takımdan zaten ihtiyaç da kalmadı kendisine

Takım tam biraz hızlandı ya, hemen Hamit'i devreye sokup yavaşlatmamız lazım, olmuyor böyle.

Geri
Üst Alt