Cim Bom'a Hamit Müjdesi!

Sakatlanmadan herkes saydırıyordu. Şimdi, sakatlanınca nasıl bu kadar değerlendi anlamadım.

Herhalde, herkeste acaba iyi oynar mı diye bir umut var sanırım.

Sakatlanmadan herkes saydırıyordu. Şimdi, sakatlanınca nasıl bu kadar değerlendi anlamadım.

Takım o kadar istikrarsız bir sezon yaşıyor ki, artık millet oynayanlardan ümidi kesti, oynamayanlardan medet ummaya başladı. Sanki Hamit gelince Robben etkisi yaratacakmış gibi bir hava oluştu anlamsız şekilde.

Takım o kadar istikrarsız bir sezon yaşıyor ki, artık millet oynayanlardan ümidi kesti, oynamayanlardan medet ummaya başladı. Sanki Hamit gelince Robben etkisi yaratacakmış gibi bir hava oluştu anlamsız şekilde.

İyi oynasın isterim ama zor açıkçası. Sağlamken yavaşlatıyordu, şimdi nasıl olacak, hiç bilmiyorum.

İyi oynasın isterim ama zor açıkçası. Sağlamken yavaşlatıyordu, şimdi nasıl olacak, hiç bilmiyorum.

Aynen, hepimiz isteriz tabi de, Hamit en iyi haliyle bile fark yaratacak bir oyuncu değil. Özellikle Veysel, Umut gibi dinamik oyuncuların transferinden sonra Hamit'in işi çok zor artık.

Hamit'in beli ağaç gibi olmuştur artık. Eskisinden daha da ağır. Hiç umudum yok. İlk geldiğinde umutluydum sakatlanmadan düzenli forma şansı bulup 2008 yılındaki Hamit gibi oynar diye bekledim beni yanılttı bu kadar bel sakatlığı sonrası iyi performans vermesi neredeyse imkansız.

çaresizliğin mokuna ben sana söyleyim,

ebue kötü oynar keşke sabri oynasa der,

engin kötü oynar keşke hamit dönse der(hamit dönsün gene saydırırlar emin ol),

balta oynar riera nerde ulan der,

riera oynasa gitse de bi kurtulsak der bu taraftar..

çünkü kadrodaki biçok pyuncu GS formasını hakecek bi oyun oynamıyor son zamanlarda, taraftar da çaresiz ona buna sarılıyor..

Baya uzundur sakat özlemişim Hamiti,direk ilk 11 için olmasa da sağ bek rotasyonunda ihtiyacımız olacak uzaktan bi füze yollasın Chelseaye o bile yeter oynamasına gerek yok

Adam topla idmanlara yeni başlamış daha 2-3 haftayı bulur doğru dürüst kadroya girmesi.. 1 ay gibi sürede anca sallanır acele etmeyin..

hamiti beğenmiyorlar foruma bak :)

Hamit sakatlandı takım folloş oldu demekki bütün suç hamitde değilmiş.

Hamit dönerse Fatih terim zamanındaki gibi 442 nin sağ açıgında oynatmaz mancini.

4312 nin 3 lüsünde sağda hamit göbekde melo solda selcuk olur ki elimizideki oyuncu profilinde orada melo ve selcugun yanında oynayacak daha iyi bir oyuncu yok.

Hamit varken banko hamit derim forumunu bulursa fizik gücü yerine gelirse. Hamit göbekde her zaman iyi oynar. ofansif anlamdada defansif anlamdada etkili bir oyuncu.

Hamiti dün ki çocuk yaptınız resmen.

İyimi kötümü bilemedimki, Neyse onun içinde kulüp içinde Hayırlısı olsun inşAllah ;) Oynarken çok saydırdım, oynamadığında aradım. Değişik ;)

Beyler bu seneki durumun Hamtile en ufak alaksı olmadığını geçen haftaki Antep ve bu haftaki Bursa maçlarına bakarak anlayabilirsiniz... Hamit dönsün tabi ki yattığı yerden senelik 3 milyon € para kazanıyor ama benim bir beklentim yok onu da belirteyim..Hatta Umut g.'ın önünü keser diye kadroya mümkün olduğunca geç katılmasını istiyorum

Geri
Üst Alt