Cim Bom'dan Campbell hamlesi

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
Resmi teklif yapıldı

campell600_25EOV.jpg

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Joel Campbell için Arsenal'e resmi teklifini yaptı.

İngiliz basınının iddiasına göre sarı-kırmızılılar, genç Kosta Rikalı'yı transfer etmek için 1 milyon euro'yu gözden çıkardı.

The Times'ın haberine göre, Galatasaray, Campbell'ı satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Olympiakos'ta kiralık olarak forma giyen Campbell, gösterdiği performans ile dikkat çekmişti. Dünya Kupası'nda da çeyrek finale kalma başarısı gösteren Kosta Rika'nın önemli isimlerinden biri olan 22 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin kadroda görmek istediği isimlerden biri olan Campbell, orta sahanın her iki kanadında ve forvette görev yapabiliyor.

İngiltere'deki çalışma izninde yaşanan problem sebebiyle 3 sezondur farklı takımlarda kiralık olarak oynayan Campbell'ın anlaşma sağlanması halinde Galatasaray'ın ikinci etap kampına katılması bekleniyor.

Ntvspor.

gel aslanim benim. seni brumayla salicaz sahaya. sonrasini onlar düşünsün.

1 m euro'yumu gözden cıkartmısız, Bu paraya Ptt 1.Ligden bile topcu vermezler :)

Kabul etmezler bunlar şimdi.

CL'de rakibiz diye.

Gene kabul etmezler hocam. fb bile salih'ten 2 m euro küsür kiralama bedeli alacak. 3'ten aşağı kiralayacaklarını sanmıyorum. Satın alma opsiyonuda rahat bi 20 m euro olur.

İnsallah olur bu is ama bayagı ugrasmamız ve kesenin ağzını acmamız lazım. Campell icin değer mi değer, orası ayrı tabi.

Campbell gelir, mevlut gelir, umut gider, tarik gelir.

Ister muslera, veysel, semih, koray, tarik, melo, selcuk, sneijder, olcan, bruma, campbell yaparsin,

Ister sinan, veysel, semih, chedjou, alex, melo, selcuk, sneijder, olcan, bruma, burak yaparsin.

Valla baya alternatifli kadro olur.

Alemin kralı geliyorrrrrrrrr.

Gene kabul etmezler hocam. fb bile salih'ten 2 m euro küsür kiralama bedeli alacak. 3'ten aşağı kiralayacaklarını sanmıyorum. Satın alma opsiyonuda rahat bi 20 m euro olur.

İnsallah olur bu is ama bayagı ugrasmamız ve kesenin ağzını acmamız lazım. Campell icin değer mi değer, orası ayrı tabi.
3 milyon euro 1 seneligine verilmez usta. meloyuda 1 milyon euroya aliyorduk. potansiyeli var bişey ispat etmedi daha 20 etmez bence. ilerde piyasa yapar. salihte bir oyun oldu ama çözemedim.

CL rakibiyiz sonuçta.

Grupta olmasa 2. turda adamın attığı gol ile elenmek var.

Oturma izni çıkmış. EPL'de göz hapsinde mi olsun istersin yoksa takip etmediğin ligde mi?

oly de oynadi alpay işte geçen sene. sen istemiyorsun herifi:D

3 milyon euro 1 seneligine verilmez usta. meloyuda 1 milyon euroya aliyorduk. potansiyeli var bişey ispat etmedi daha 20 etmez bence. ilerde piyasa yapar. salihte bir oyun oldu ama çözemedim.

oly de oynadi alpay işte geçen sene. sen sitemiyorsun herifi:D

İstemiyorum diye değil orası ayrı bir şey de, şimdi Kupa'da parladı taraftar kalsın diyor zaten. Bence o kadar kolay bırakmazlar.

İçerden aldığım duyum bu Campell ile ilgili;

Vallaha çok inandığım bir eleman var orada kolay kolay bahsetmiyor böyle şeylerden, direk söyledi, hatta opsiyonlu kiralık mı olacak abi diye sordular hayır satın alma üzerine konuşuluyor...

Tarzını bilmiyorum Campbell'in ama hava toplarında etkili olabilecek, pas istasyonu olabilecek bir forvet midir kendisi? Değilse o tip bir forvet baksak daha mantıklı olacak.Ama hiç değilse hoca da farkına vardı, forvet yetenek ortalamasının 8/20 olduğunun.Bu bile yeter tabi.

Çok abartılan bir oyuncu, umarım bu adamı almak gibi bir hamle yapmayız. Bize çok farklı bir adam lazım.

alında bu çocuğu satın alma opsiyonu kalsın,5m euro basarsanız alırsınz maddesi koydurcak halleri yok salak mı Arsenal,bi sezon izleyelim yeter bile bize.

inşallah olur.bu çocuk dünya kupasında parlamadı ki sadece geçtiğimiz sene olympiakosun başarılarında hep campbell vardı.muthiş transfer olur.brumayla 2 sini Türkiyede tutabilecek defans yok.

Geri
Üst Alt