Cimbom Bu İsimleri Göndermek İçin Her Yolu Deniyor!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
dany_eboue_82768.jpg

Yabancı transferi önünde engel teşkil eden Dany ve Eboue'den kurtulmak için her yol deneniyor...

Haberin Detayları GSC Portal'da

Süleyman Hurma'ya satacagı oyuncu basına yüzde 10 komisyon verelim, alayını satar.

Gerek yok bonservise falan yeter ki yıllık ücretlerinden kurtulalım.

Birde artık biraz akıllanmalı yönetim , öyle her oyuncuya yüksek maaşlı sözleşme yapılmamalı , örneğin Balanta'ya transfer gerçekleşirse 1.5 Mn € yıllık verileceği konuşulmakta , gerek yok abi gerek yok bu adam sanki orada ne kadar alıyor ?

Taş çatlasa verilmesi gereken 1 Mn € ile 900 bin Euro arasında olmalı taş çatlasa.

Gerek yok bonservise falan yeter ki yıllık ücretlerinden kurtulalım.

Birde artık biraz akıllanmalı yönetim , öyle her oyuncuya yüksek maaşlı sözleşme yapılmamalı , örneğin Balanta'ya transfer gerçekleşirse 1.5 Mn € yıllık verileceği konuşulmakta , gerek yok abi gerek yok bu adam sanki orada ne kadar alıyor ?

Taş çatlasa verilmesi gereken 1 Mn € ile 900 bin Euro arasında olmalı taş çatlasa.

Doğrusu o tabii ki ama maaş konusunda ipin ucunu çoktan kaçırdık yedek kalecine 1.3 verirken ilk 11 için düşündüğün yabancı stoper 1 e 900 e gelmez

Doğrusu o tabii ki ama maaş konusunda ipin ucunu çoktan kaçırdık yedek kalecine 1.3 verirken ilk 11 için düşündüğün yabancı stoper 1 e 900 e gelmez

Lüzumsuz işler yapıyoruz maaş bütçesinde oyuncularımızdan indirim istesek ne var yani ne olacak sanki çok mu zor bir şey ?

Testiyi kırmadan bir şeyleri yapmak gerek illa Beşiktaş gibi zor duruma düşüncemi maaş bütçesini kısıp , transferde sonuna kadar pazarlık yapacağız.

Aylardır belli bunlardan kurtulmak istediğimiz. Alacağımız adamı da kovacağımız adamı da son güne bırakmasak ne olur? Bonservisten vaz geçmiş bir de paşalarım; lan kim verir bunlara bonservis? Bizden aldıkları maaşı verseler başka bir şey istemem ki o bile zor yani..

Lüzumsuz işler yapıyoruz maaş bütçesinde oyuncularımızdan indirim istesek ne var yani ne olacak sanki çok mu zor bir şey ?

Testiyi kırmadan bir şeyleri yapmak gerek illa Beşiktaş gibi zor duruma düşüncemi maaş bütçesini kısıp , transferde sonuna kadar pazarlık yapacağız.

Beşiktaş'taki gibi 1 2 sene önce farklı bir yönetim imzalasa istersin belki ama yönetim 2 3 ay önce kendi imzaladığı sözleşmeleri indirin mi diyecek

''Futbolcularımız maaşlarında indirime gitmeli'' diye bir cümle kurmaya çalıştığında bizim futbolculara adam sen cümleyi bitirmeden yoksa Futbolcuların maaşlarına zam mı yapacaksınız demezse forumu bırakırım.

Geri
Üst Alt