Cimbom iki transfer daha yapacak

Cevap: Cimbom iki transfer daha yapacak

Yabancılar ;

Kewell

Baros

Keita

Lincoln

Linderoth

Nonda

Franco

Carrusca

Lincoln zaten gitti. Carrusca'da bir kulüp bulup gidecek.Yani soru yok!

2 transfer daha yapabiliriz!:f68.gif:

lincoln sözleşmeli futbolcumuz hala sözleşmesi fesh edilmediği sürece kontenjan kaplar diye biliyorum ben.

ayrıca carrusca kesin olarak gidecektir onu saymanıza gerek yok.

Valla beni en çok hayal kırıklığına uğratacak iki adam 1 Mehmet Yıldız 2 Aurelio neden istendiğini hala çözemiyorum. Aurelio ne iyilerşmiş bir Linderoth tan ne de Ayhan dan formayı alamaz ki kendisi de sakat. Böyle bir transfer yapacaklarsa hiç yapmasınlar orta sahaya takviye amaç şişirmekse kadroyu var o bölgede yeterince adam. Ayrıca geçen sene febeden de para yüzünden ayrıldı anlayın artık ne kadar bir talebi olacağını, Barosu 2 ye oynatırken Aurelio ya bunun üzerinde bir para ödeme taahhüt etmek mantıklı değildir.

tek bildiğim aurelioyu istemediğim... onu almak bence feneve gol atmaktan çok kendi kalemize gol atmak olur..

-----topal-----

-ayhan--arda--

bize ayhan'ın mevkisinde oynayabilecek bir transfer lazım. aurelio daha çok topal'ın mevkisine uygun bir oyuncu.

Takımdan resmi olarak bir yabancının ayrıldığı açıklanmadan yabancı transferi beklemeyin.

GS şikayet ettıg için geçiçi olarak sözleşme dondurula bılır.

eğer öyleyse o zaman 2 yabancı daha alınabilir demek.

ama bana nedense orta saha aurelio gibi geliyor. MŞ'ın açıklamaları falan da aurelio'yu gösteriyor.

ben açıkcası aurelio'yu istemem.

bize topal'ın mevkisine değil, ayhan'ın mevkisine (sağ iç) transfer lazım.

Insallah yaniliyorsundur ve Aurellioyu almayiz.

Şu anda 8 yabancı da kulübümüzün oyuncusu. Ne Carrusca ne de Lincoln takımdan ayrılmış değil. O yüzden ayrıldığına dair resmi açıklama gelmeden yabancı transferi olamaz.

Arkadaşlar biraz önce lig tv'de izledim ; Adnan Polat Lincoln'ün sözleşmesi fesh edilecek dedi. Bunuda sizlere sözlemiş olayım.

Carrusca gitti bizim topcumuz degil artık cok sükür.

Nondada giderse bitane forvet bitane ortasaha bitanede sag beke takviyeyle bütün kupalara talip oluruz butce varsa bide stoper fena olmaz yada alıncak adam hem stoper hem sag bek oynayabilen bi joker olursa daha iyi olur

Carrusca gitti bizim topcumuz degil artık cok sükür.

Nondada giderse bitane forvet bitane ortasaha bitanede sag beke takviyeyle bütün kupalara talip oluruz butce varsa bide stoper fena olmaz yada alıncak adam hem stoper hem sag bek oynayabilen bi joker olursa daha iyi olur

Carrusca satildimi ne oldu simdi anlyamadim ben dedigini.

Geri
Üst Alt